Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
A felülnézetes kalandjáték eredetileg Game Boy-ra jelent meg 1993-ban, majd 1998-ban kapott egy Game Boy Color feldolgozást, valamikor idén pedig Switchre fog bevágódni. A hozzá kiadott előzetes egy minőségi, bár rövid animációs betéttel kezdődik, a második felében pedig a játékmenetét is megvillantják.
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49 Üzenetek: 2093
Rengetegen kritizálják a grafikai stílusa miatt, részben igaz hogy mostanában túlzásba viszi a Nintendo az "anyaghasználatot", néha a kevesebb több vagy fordítva. Így vagy úgy de SZVSZ én nem a grafika miatt venném meg ezt a játékot az is biztos, bár eget rengető problémáim nincsenek vele..
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Szerintem a grafikai megvalósítással nincsen baj,szerintem a Captain Toad motorja hajtja ezt a játékot is.Nálam az árszabással lehetnek gondok.Ezt anno Gameboy-ra adták ki ha jól tudom.Ennek a játéknak az ára nem lehet több mint 10000Ft,ami még így sem kevés egy remastered kiadásért.
Regisztrált: 2012 máj 11 p , 08:41 Lakóhely: Miskolc Üzenetek: 399
én is max 10 rongyot fizetnék érte, de amilyen rajongó vagyok biztos kiköhögnék érte nagyobb összeget is elvégre a Breath of The Wild-ot is kétszer vettem meg xD
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games