Letöltöttem a Doom Eternalt Switchre egyúttal a Doom 64 is letöltésre került mert benne volt a pakkban! Gondoltam először kijátszom a Doom 64-et mielött hozzálátok az Eternalhoz! Nekem anno teljesen kimaradt ez a rész mivel sose volt N64 konzolom emulátorral meg nem probálkoztam. Néztem már róla videókat de igazából nem fogott meg annyira mivel túl szűkösnek találtam a pályákat a Doom 1,2-höz képest amiket nem mellesleg rongyosra játszottam anno Pc-n gyerekként anno ez volt az elsőszámú Fps ugyebár meg a Wolf 3d ami szintén jó játék volt a maga korában. Meglepődtem de teljesen magába szippantott a Doom 64 igazi retro fps-nek mondanám kissebb puzzle feladványokkal kulcsok gyűjtögetése stb. Különösen az tetszik hogy nincsen szétzenélve mint általában minden játék hanem sejtelmes effektek szólnak a háttérben. Egy egész napot rászántam és teljesen ki is játszottam az anyadémont minden démonok szülőanyját Bfg-vel tudtam elintézni. Volt még egy érdekes szörny ami meg lángoló koponyákat szült Cacodémonhoz tudom hasonlítani. A fegyverarzenálra sincs panasz különösen a pentagram mintázatú fegyó volt érdekes ami piros lézernyalábokkal vette célkeresztbe a démonok seregét! Szóval összességében minden Doom fannak tudnám ajánlani ezt a részt ha esetleg valakinek kimaradt volna ez a rész! A Doom Eternalt is elkezdtem ma játszani de hamar abbahagytam mielött teljesen beszippantana! Majd az ünnepek alatt lesz mivel játszani!
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Először is köszi szépen az élménybeszámolód, másrészt pedig... igen a régi Doom-ok hangulatukban valahogy mások voltak. Amúgy nem néz ki rosszul,bár nem tudom hogy az eredeti N64-eshez képest mennyire csiszolták szebbre a játékot. Várjuk a további beszámolóidat is...
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games