Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Nőj fel a kihíváshoz és csatlakozz a vadászathoz! A Monster Hunter Rise a legújabb játék a nagy sikerű akció-RPG játéksorozatban, mely hamarosan Nintendo Switch konzolra érkezik! Küzdj félelmetes szörnyek ellen és használd a megszerzett jutalmakat, hogy epikus fegyvereket és páncélokat készíts belőlük.A ninják által ihletett Kamura faluban játszódó Monster Hunter Rise játékban felfedezheted a gazdag élővilágot és küzdhetsz félelmetes szörnyek ellen, hogy te lehess a legjobb vadász. Egy fél évszázaddal a legutóbbi katasztrófa után a vadászoknak egy új és félelmetes szörnnyel kell szembenézniük, aki miatt az egész földrészt káosz boríthatja újra. Vadássz egyedül vagy állj össze csapatba a barátaiddal és menjetek küldetésekre, hogy együtt hatalmas szörnyeket győzzetek le az általatok választott fegyverekkel.
- Vadonatúj játékrendszerek, mint a magasban repülő "Wire Action" és a "Palamute" kutyatárs új szintekre emelik a már amúgy is is hatalmas harcrendszert, amiről a Monster Hunter játékok ismertek
- Tanuld ki a vadászat mesterségét, fedezz fel régi titkokat és védd meg a világot a pusztulástól!
A Monster Hunter Rise 2021. március 26-án érkezik Nintendo Switch konzolra.
Érdekesnek tűnik.Korábban PS4-en belekezdtünk még Shepivel a Monster Hunter World-be, aminek a rendszere nekem jobban bejött mint a korábbi részeké.Ha itt is hasonló lesz a rendszer, akkor lehet hogy teszek vele egy próbát. Apropó...az oldal régi nagy Monster Hunter-es klánjából ki tervezi még szintén behúzni ezt a részt? Jó volna tapasztalt vadászokkal együtt rezegni...
Én tervezem, bár először teszek egy próbát, hogy monitoron, hogy néz ki a játék. Nem akarok csalódni, hogy kiadom a pénzt és úgy néz ki, mint a Wold. Kézi módban elég kis gyengusz volt, de örültem, hogy van térkép és a régi MH játékok köszöntek vissza. Ha lehet akár random emberekkel is vadászni annak fogok igazán örülni. A MH World-be ha nem volt ismerősöd akkor konkrétan nem tudtál játszani csak solo-t, mert amúgy kihalt már az egész szerver. Switch-en nem lesz gond, mert ha Nintendo akkor az szinte egyenlő a MH fanokkal.
Na akkor már ketten vagyunk. Még két ember jól jönne, hogy meglegyünk négyen. Emlékeim szerint hunMyrte nagy Monster Hunter-es,a kérdés az hogy lenne e neki kedve csatlakozni majd.
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23 Üzenetek: 2220
MHW-zek konzolon és PC-n. Igen, a Rise már elő van rendelve Bár a videó alapján nem sok új monster van. Ha cross platform lenne, akkor nem lenne probléma a játékos számmal, bár ez minden multinál jó lenne. Sajnos még a mentésedet se tudod átvinni egyikről a másikra... (anno wiiu és 3ds között meg tudtad tenni) úgyhogy van egy master rankos xboxon és egy low pc-n. Am egész jól el lehet játszani egyedül is. SOS jelzésre szoktak jönni. Ráadásul, ha vmi nagyon nem ment, segjtséget kértem az fb csoportban és már jöttek is.
Igen, lehet random emberekkel nyomatni. Az MHW több embert vonzott be, elképzelhető, hogy emiatt még többen fognak Switchen játszani.
Akkor majd összedumálunk és lehet is csapatni együtt. Mondjuk azért én annyira profi nem vagyok mint te,de majd Skype-on úgyis tudunk beszélgetni,majd ott tanítasz nekem ezt-azt.
Szupcsi!Már alig várom! A Monster Hunter Stories 2,az milyen jellegű játék?Gondolom a 3DS-es részt viszi tovább.Amit láttam róla azok alapján egy egyszemélyes RPG-nek tűnik ami a Rise-hoz képest inkább a sztorira fókuszál.Kicsit olyan Pokemon beütéssel...
resolve: - Láttam,hogy leszedted a Monster Hunter Rise DEMO-ját.Mesélj milyen a játék? Én jelenleg még az új Hyrule Warriors-al játszok,80 órám van benne,mert 100%-osra akarom kijátszani. Plusz ott van a 3DS-en a Samus Returns is,szóval nem sok időm van másra.
UPDATE: - Közben néztem a demo-ról videót és azt kell hogy mondjam tetszik.A harcrendszere nagyjából ugyan az mint a World-é,amit sokkal jobban és könnyebben meglehet szokni mint a korábbi részekét.A játék maga nem néz ki rosszul szerintem valamint tetszik hogy itt már két segítőd is lehet.Nálam tuti hogy kutya és macsesz páros lesz majd.
Szegény Shepivel (Isten nyugosztalja) anno így toltuk a World-öt.Ammm...akkoriban még zöldhasú voltam.
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23 Üzenetek: 2220
Igen, a Stories a történetre fókuszál, elvégre a neve is azt mondja A harcrendszer körökre osztott, az MH szörnyekkel harcolsz más szörnyek ellen. Nagyon cuki, bájos. Az elsőnek van mobilos verziója, gondolom a második rész is kijön.
Értem és köszi! Akkor nagyjából én is jó helyen kapisgáltam. Kicsit beleolvasgattam a WiiU-s Monster Hunter multizásban és eszméletlen hogy azt mennyire éltétek anno.Remélem hogy itt a Rise-nál is hasonló lesz majd az élmény.A World már adott némi felhomályosítást a Monster Hunter világáról,így legalább már nem leszek "tejszagú" hozzátok képest. Akkor eddig Én (NorbiHUN), te (hunMyrte) és resolve,akik tutira beújítunk a stuff-ra,viszont majd szétnézek az ismerőseim között,hátha lesz köztük olyan aki szintén tervezi beszerezni magának a játékot. Ammm...Sanyahun-t (slim) majd megkérdezem,hátha.Ő is egykori WiiHungary-s arc.
Találtam pár hasznos videót a lehetséges fegyver választási lehetőségről.Meg kell hagyni van pár lehetőség... Nálam szerintem a Sword & Shield páros lesz.Ahogy elnézem ez a jelenlegi Monster Hunter speciális fegyerzete, legalábbis a karakterei pont úgy néznek ki mint a trailer-ben.Ki milyen arzenált fog használni?
Itt a linkre kattintva nézhetitek meg a videókat... -----> {link}
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games