Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Igen, általában minden dög a fejét nem szereti ha piszkálják. Közben már találtam rejtett Camp-Sub-okat (asszem ez a neve),amik sokat segítenek a tojásos küldikben. Én is közel vagyok a 30 órához már, jelenleg 2 vagy 3 Quest van még a három csillagos Quest-eből, valamint a Rampage Quest már megjelent. Megvettem az összes Buddy-t amit jelenleg lehetett,amik közül 6 macskát be is fogtam tréninre,egyet Trade-elni,bár ezt nem nagyon fogom erőltetni, mivel a tárgyakat én is össze tudom szedni akár, valamint négy Buddy-t küldetésezni. Ammm... a Buddy Plaza-ában a Buddy Shrine-os fa mögé érdemes elmenni és megmászni a fát mert a tetején finom Loot-okat tudsz bezsebelni.
A Long Sword-el pont ma jöttem rá a kombinált támadásaira, mármint a Virebug-osra... nagyon phenom ha jó időben használjuk.
Jelenleg töltöm fel a videókat a csatornámra,de ez utóbbit még nem mert vannak elötte korábbi részek is, viszont ha majd fent lesznek, akkor ide is beteszem,azt megmutatom, hogy jelenleg hogy bánok a Long Sword-el.
Apropó... legutóbb négyen voltunk online co-op-ban és semmi fps drop nem volt.Simán ment minden, ahogy kell.
Ohh...ezt jó tudni.Szokta. látni hogy a bagoly feltűnik a térképen,de nem gondoltam volna hogy pont ezért. A gyűjtögetésnél sem tudtam hogy a saját páncélzatának erősítését is megcsinálja. Köszi szépen a hasznos információkat!
Közben hozom a végigjátszásom harmadik részét,amiben...így utólag visszatekintve elég "zöld hasú" voltam még. A cél egyelőre a sztori kampány kipörgetése Long Sword-el, hogy ennek a fegyvernek minden csínját-bínját elsajátításam,mire elérkezik a Hub Quest és a közös vadászgatás.
Na, ahogy korábban mondtam itt vannak a legutóbbi videók,amiben Gabesszal is már feszegettük kicsit a Hub Quest-eket.Nagyon tetszenek a pálya dizájnok,ahogyan azt megcsinálták,öröm szét nézni és felfedezni az adott területet.Sohasem volt Monster Hunter játékom (leszámítva azt a pár óra Monster Hunter World-öt),de amióta ez a Rise megvan,annyira behúzott a világa,hogy amikor nem játszom,rendesen elvonási tüneteim vannak.
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23 Üzenetek: 2220
Élezd gyakraban a fegyveredet. Nincs már zöldben, élezd meg. Ne az, hogy lemenjen a vörös zónába... ha már életlen, menj arrébb a szörnytől és élezd meg! így nem fognak like-olni a quest végén az emberek, mert fele annyira sebzel.
Használd a wirebugot támadáshoz is. Ha ugye felröppent a levegőbe, akkor az alattad lévő szörnyre kardcspást mérsz és ez viszonylag sokat tölt a spirit gauge-den.
Igen, közben már úgy csinálom.Mondjuk azért nem mindig könnyű vele eltalálni a fürgébb monstákat.Általában nem a felénél szoktam élezni... jobban mondva amikor a dög is megengedi. Ha mindig a zöld zónába éleznék fegyvert hamar hullanák.Most már általában ha a sárga lemegy utána ha a monsztát ideiglenesen hidasba raktam, rögtön élezek is.Jelenleg jön egy tali Magmalon-al és érkeznek az öt csillagos küldik.Ha Gabesszal kipörgetjük a Village Quest-eket,belekezdünk a Hub Quest-ekbe és a Rampage-be is.Te hogy állsz?
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23 Üzenetek: 2220
Még van a zöld felett is szint, majd a későbbi fegyvereid fogják tudni, de mint mondtam, ne várd meg, hogy a sárga alá menjen. Ha sárga, menj és élezz.
4 csillagos questek, mint a Village és mint a multinál. Nem akarom, hogy túl nagy különbség legyen a kettő között. Túl könnyű menet lenne, ha túltápolnám magam. Illetve minden questet megcsinálok, nem csak a keyt.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games