Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Tom,ő ki?Az itteni TomChaos? Így előre még pontosat nem tudok mondani.Gabeszt is szeretném beszervezni úgy legalább meg is lennénk nyégyen. A Village Quest-eket most csináltam meg, illetve az öt csillagosokat.Jelenleg azt mondja a játék hogy menjek Hub-Quest-et csinálni,de azok közül is a Rampage-eket. Amm...a Hub-Quest-eknél asszem hogy a három csillagosokat csináljuk Gabesszal,mondjuk ő már elöbbre tart velük. Beszélek Gabival a közös vadászattal kapcsolatban azt írni fogok. Ti amúgy hol tartatok a játékban?
Apropó...Tomnak,ha az itten TomChaos mond meg hogy Skype-ot is aktiválja be a közös vadászathoz.
UPDATE...
Közben Gabesszal lebeszéltem a dolgokat és arra jutottunk, hogy a jövő héten szombaton este 20:00-tól nekünk rendben van,ha nektek is jó.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Úgy látom hogy valaki rontást tett ránk,mert nem nagyon akar összejönni ez a közös szörny gyakás.Mindegy,ha majd úgy látod hogy valamelyik hétvégén szombaton jó este 20:00-tól, akkor írj rám.Meg csak annyit hogy minimum két nappal előbb írj rám.
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23 Üzenetek: 2220
A hétköznapokkal semmi bajom Csak most a hétvégéim foglaltak. Nem vagyok itthon, vendégségben meg nem ülök le játszani főleg nem barátnőm leánybúcsúján
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games