Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Az eredetileg 2011-ben Wii konzolra kiadott játék, egy klasszikus kaland most Nintendo Switch konzolra optimalizálva tér vissza javított mozgásérzékelős irányítással és újonnan hozzáadott gomb irányítással.A Legend of Zelda játéksorozat idővonalának legkorábbi történetélő szóló játékban Linknek a felhők feletti világ és az ismeretlen lenti területek között kell utazgatnia, hogy megmentse gyermekkori barátját, Zeldát. Felszerelkezve megbízható kardjával és pajzsával, Linknek szembe kell szállnia erős ellenfelekkel, megoldania trükkös fejtörőket és szárnyalnia az egeken egy hatalmas, Loftwing nevű madár hátán ülve ebben az epikus kalandban. Amikor két Joy-Con kontrollerrel játszol, a kardodként és pajzsodként használhatod őket. Suhints a jobb JoyCon kontrollerrel, hogy Link is meglendítse a kardját a játékban és használd a bal Joy-Con kontrollert, hogy megemeld a pajzsodat és kivédd az ellenségek támadásait. Fizikai mozdulatok, mint ezek más eszközök és tárgyak használatakor is szükségesek, mint például az íjat és nyilakat használni vagy bombát dobálni. Most először, játszhatod ezt a kalandot gombokkal irányítva is, így a játék, akár kézikonzol módban is játszható vagy Nintendo Switch Lite konzolon.
Nos,mióta megjelent ez a játék azóta bizony megy a game-elés vele 1000-el. Meg kell hagyni,hogy a mai játékokhoz képest a Skyward Sword nem éppen tartozik a "gyerek játék" csoportba,vagyis vannak agytekervényeinket próbára tevő Dungeon-ek,rafinált Boss és mini Boss harcok és még sok olyan dolog,amit a mai 20 órás játékokban nem nagyon találni meg.A Skyward Sword ezenkívül még büszkélkedhet egy fantasztikus sztorival is amit csak a korábbi Zelda-ákban lehetett látni. Én jelenleg 40-50 óra körül járok és még van bőven mit kipörgetni a játékból.Mivel a végigjátszásaimnak az első részében leginkább csak felfedeztem a területet.inkább a második részt tenném fel ide,ahol már folyik a kalandozás ezerrel.
Ami azt illeti, nekem a Wii-s változathoz nem volt szerencsém, így nem tudom hogy a Wii Remote - Nunchuk páros mennyire volt pontos a mozgásérzékelésben. Engem itt a Joy-Con-os vezérléssel néhány dolgnál, mint például a drón bogár,vagy a szél zsákunk,de még a csúzlinál is szokott olyat csinálni, hogy egy lövés után teljesen elveszti a korábbi beállítást, így egyből kell nyomni egy "Y" gombot, hogy újra kalibrálja. Ezenkívül nagyon jó a játék,régen volt már hasonlóval dolgom. Apropó...küldtem egy Friend Suggestions-t.,majd igazolj vissza.
Regisztrált: 2012 máj 11 p , 08:41 Lakóhely: Miskolc Üzenetek: 399
Én is lassacskán bohóckodok vele, Nekem csak a Pro controllerrel megy. De közröhely az ellenfelek milyen tróger OP-k... Mintha mindegyiknek Ultra ösztöne lenne xD
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games