Eladó PS Vita cuccok (minden új, bontatlan, fóliás) :
Játékok: - Fifa Football 8.000 Ft (német) - Uncharted: Golden Abyss 9.000 Ft (angol) - Wipeout 2048 9.000 Ft (angol)
Memóriakártyák: - 4GB 5.000 Ft - 8GB 8.500 Ft - 16GB 11.000 Ft
Gép: - Wifi változat (1 év magyarországi garanciával) 66.000 Ft
Beszerzési idő 5-7 nap. Postadíj (ez csak a játékokra és memóriakártyákra vonatkozik !) előre utaláskor ajánlott levélként 600 Ft, utánvételell 1.200 Ft. Személyes átvétel Székesfehérváron.
Vitában is olyan szarok a MS-ek mint PSP-be? Állandóan szétveri PSP a fájlrendszert. Mondjuk ahogy néztem ezek már mások de kijavították? Van infód róla?
Ha most nem lenne 10-12 játékom a 3DS -re, lehet, már lecseréltem volna. Nem tudom. A 3DS nagyon a szívem csücske, de nagyon vonzó a handheld és az asztali konzol rendszere közötti "átjárhatóság" (cross-platform funkciók) és a játékok minősége. 5-6 játékot akár már most is bevállalnék. Wipeout, Uncharted, Unit 13, Little Deviants, Dungeon Hunter, ModNation Racers, Virtua Tennis, Everybodys Golf, Gravity Rush, Lumines, Rayman Origins, Motorstorm RC, Tales from Space mind-mind tök jó dolgok. És jön FINAL FANTASY, METAL GEAR SOLID, ZONE OF THE ENDERS, NINJA GAIDEN, SILENT HILL, RESISTANCE, ODDWORLD, LITTLEBIG PLANET, KILLZONE, CALL OF DUTY, BIOSHOCK, ASSASSINS CREED, ami most kapásból eszembe jut. Döbbenetes felhozatal, ha a 3DS -hez viszonyítjuk. Sajnos.
Egy pár megunt játékot eladnék egyben vagy akár külön is. Mindegyik jó állapotú megbecsült darab, nem volt dzsungelharcos által használt pattintó kő és kistesó se használta, kóstolta meg. Ha kell kép csinálok róluk, de szerintem felesleges. Csere érdekel, egyéb játékokra.
Szerintem hozd át őket. Írunk róluk egy papírt az átvételről és kiteszem a boltba bizományira. Ha elviszik valamelyiket szólok és jöhetsz a cash -ért. Bár BRINK -ünk most van, de a többi éppen nincs, úgyhogy sztem viszonylag hamar elkelnek. Ha érdekel, dobj egy üzit !!!
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Szombathely Üzenetek: 8070
Szerintem meg kajak ,mondhatni nagy újítás játék terén. Pont mint a Nemzet Arany filmben,csak ott a citrom levétôl jött elô a szôveg. Ha jól emlékszem.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games