Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49 Üzenetek: 1220
Figyelem: Keresek Wii-t.
A lényeg, hogy 1 db. Wii konzol, 1 db. sensor bar, 1.db táp kábel legyen hozzá, és Softmod-olt legyen! Mondjuk örülnék egy Balance Board-nak is. Hmmm... Meg talán egy uDraw tablet-nek is. Sajnos nem vagyok gazdag, így nem tudok sokat fizetni érte, azért meghallgatom, ha valakinek van ajánlata! Esetleg D@reeo, vagy MongooseNX71? Ti úgy tudom szoktatok üzletelgetni. Tudtok valamit?
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49 Üzenetek: 1220
Hát igen. De az a fura, hogy anyum kérdezte egyik nap reggel, hogy mit szeretnék szülinapomra, és magától kérdezte, hogy egy Wii-t? Én meg nagyot néztem, hogy honnan tudja, és mondom igen. És így elkezdtem nézelődni.
Nekem is! Meg MK barát felkérőt! Én is meglepődtem kicsit az árán. Bár WiiU bejelentése óta nagyon leesett az ára. Duplájáért már BB-s új Wii-t kapsz ha körülnézel. Nagyon szívesen!
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Szombathely Üzenetek: 8079
KikiGames írta ...
Hát igen. De az a fura, hogy anyum kérdezte egyik nap reggel, hogy mit szeretnék szülinapomra, és magától kérdezte, hogy egy Wii-t? Én meg nagyot néztem, hogy honnan tudja, és mondom igen. És így elkezdtem nézelődni.
Nehogy aztán most meg majd kettô darab Wii-d legyen ám.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games