Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49 Üzenetek: 1220
Megint sikerült bővítenem a pakkomat, majd elmesélem, hogy mit és kitől vettem, legalább egy kicsit reklámozom az eladót. Most suliból írok, így nincsen időm, de majd megírom.
Nah szóval... Először is: "Oksa,és örülök hogy újra velünk vagy. " Itt voltam én ,csak nem olyan gyakran sajna.
másodszor: Mongooose-tól vettem meg egy GameCube-ot, a GameBoy Player-t, egy GameBoy-t (Sima) , és kiegészítőket.
Azért szerettem volna írni, hogy Mongoose-nak megköszönjem a NAGYON NAGY korrektségét. Nagyon sok időre jegelte nekem a pakkot, és nem is kevés pénzről volt szó. Rég eladhatta volna másnak, de rendes volt, és végülis nyélbe ütöttük az üzletet. Még a megbeszélt időponttól is csúsztam egy hetet, de nehezen de sikerült megoldani. Mongoose egyik barátjával találkoztam, aki hozta a csomagot, és eljuttatta hozzá a pénzt.
Tehát ezért tényleg hálás köszönet.
Ez már a második üzletem volt vele, és az elsőnél is akadtak gondok. Hálistennek megértő volt.
Na szóval a pakk: 1 Fekete GC - nagyházas Xeno chippel (Azthiszem xeno... És eredetileg lila lehetett, mert az alja lila. ) 1 GB Player (Na ez már hiányzott) 1 GameBoy A GameBoy-hoz sok játék: Pokémon Pinball beépített rezgővel, Tetris, Super Mario Land, Kirby's Dream Land, Alleyway, Turrigad 1 GBA játék: Pac-Man World 1 GC memória kártya (32Mb-os) Néhány DVD GameCube-ra (Kb. 20 DVD-ből 3 nem volt meg eddig. ) Ami kifejezetten tetszett, és még nem volt meg az a Donkey Konga 2 (Nem is tudtam, hogy dob nélkül is lehet játszani) 3 kontroller (Az egyiknek az analógja kicsit hibás, és egy pedig utángyártott, de úgy néz ki mint az eredeti, csak logó nélkül) Így összesen 6 GC kontrollerem van, és még egy PS2 kontrollert is tudok hozzá használni átalakítóval.
Amit nem is tudtam, és meg is lepődtem rajta, hogy nem csak GB, GBC, GBA játékok futtatására alkalmas a GB Player, de még összekötő zsinórhoz is van csatlakozó rajta. És pl. Four Swords-hoz lehet használni magát a GameCube-ot egy GBA-ként, GC kontrollerrel. Csak annak a bizonyos játékosnak egy külön TV-je lesz. Persze ez már luxus lenne.
Na mindent összefoglalva nagyon elégedett vagyok a pakkal, és Mongoose korrektségével is. Ha valaki a jövőben üzletelni készül vele, akkor bizonyíthatom hogy egy remek eladó.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Szombathely Üzenetek: 8081
Örülök,hogy sikeült neked remek üzletet kötnöd vele és a legjobbakat a Gamecube-hoz. Lesz bôven mi közül csemegézned.Habár ha tudom hogy ennyire oda vagy érte megtartottam volna neked a GC-os játékaimat. (kb. 30-40db eredeti.)
Norbi(HUN) írta ...
Örülök,hogy sikeült neked remek üzletet kötnöd vele és a legjobbakat a Gamecube-hoz. Lesz bôven mi közül csemegézned.Habár ha tudom hogy ennyire oda vagy érte megtartottam volna neked a GC-os játékaimat. (kb. 30-40db eredeti.)
Kane&Lynch: Dead Men - 2000,- Ft Alinen Vs Predator - 3000,- Ft Lord of the Rings: Aragorn's Quest - 3000,- Ft (Move-val is játszható) Sorcery - 3500,- Ft (csak Move-val játszható) Ratchet&Clank: Q-Force 3500,- Ft - különlegessége, hogy Cross-buy-os a cím, ha megjelenik a Vita-s változat, akkor az díjmentesen hozzárendelhető az account-hoz, 2in1 Viszont promóciós ("újságírói") kiadás, cd tokban tudom adni, borító nélkül!
Mindegyik karcmentes, hiánytalan. Budapesten személyes átvétel, előre utalás után postázom is (a megbízhatóságomról van referenciám, hirdetem Vaterán, jatekaim.hu-n is)
Cserébe érdekelhet Nintendo DS vagy DS Lite konzolt, esetleg cserélném Sega Dreamcast-re. Budapesten személyesen szeretném megoldani a cserét. Attól függően, hogy milyen a gép és mi van hozzá, megbeszéljük, melyik játékaimat adom cserébe, persze többet is adok vagy ráfizetés is szóba jöhet! Ha érdekel, PM-ben megbeszéljük a részleteket vagy az adatlapomon megtalálhatod az e-mail címem, azt gyakran olvasom! PS3 játékok közül most a Dishonored (magyar feliratos) vagy Killzone Trilogy érdekelhet! Ugyan itt, keresek Nintendo Wii-hez GameCube kontroller-t és memóriakártyát, az érdekelhet kp-ra is!
Kane&Lynch: Dead Men - 2000,- Ft Alinen Vs Predator - 3000,- Ft Lord of the Rings: Aragorn's Quest - 3000,- Ft (Move-val is játszható) Sorcery - 3500,- Ft (csak Move-val játszható) Ratchet&Clank: Q-Force 3500,- Ft - különlegessége, hogy Cross-buy-os a cím, ha megjelenik a Vita-s változat, akkor az díjmentesen hozzárendelhető az account-hoz, 2in1 Viszont promóciós ("újságírói") kiadás, cd tokban tudom adni, borító nélkül!
Mindegyik karcmentes, hiánytalan. Budapesten személyes átvétel, előre utalás után postázom is (a megbízhatóságomról van referenciám, hirdetem Vaterán, jatekaim.hu-n is)
Cserébe érdekelhet Nintendo DS vagy DS Lite konzolt, esetleg cserélném Sega Dreamcast-re. Budapesten személyesen szeretném megoldani a cserét. Attól függően, hogy milyen a gép és mi van hozzá, megbeszéljük, melyik játékaimat adom cserébe, persze többet is adok vagy ráfizetés is szóba jöhet! Ha érdekel, PM-ben megbeszéljük a részleteket vagy az adatlapomon megtalálhatod az e-mail címem, azt gyakran olvasom! PS3 játékok közül most a Dishonored (magyar feliratos) vagy Killzone Trilogy érdekelhet! Ugyan itt, keresek Nintendo Wii-hez GameCube kontroller-t és memóriakártyát, az érdekelhet kp-ra is!
A fenti hirdetés még mindig érvényben van, ezen kívül eladóvá vált egy hibátlan, első kiadású ICO&Shadow of the Colossus HD Collection (a lemezen 2 játék) 6000,- Ft vagy úgy így csere!
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games