masinák

Fórumok
Egyéb eladó konzolok,tartozékok
Wii Hungary!  Fórumok  Adás-Vétel, Csere...  Egyéb adás-vétel , csere...

« Előző téma | Következő téma »
Oldal:   <<      
Moderátorok: kovad, D@reeo, Mohikan, Norbi(HUN), Asdd, angelus
KikiGames
2013 ápr 17 sze , 01:24

Regisztrált tag #3335
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49
Üzenetek: 1220
Megint sikerült bővítenem a pakkomat, majd elmesélem, hogy mit és kitől vettem, legalább egy kicsit reklámozom az eladót.
Most suliból írok, így nincsen időm, de majd megírom.
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2013 ápr 18 cs , 01:37
A Nintendo-s!

Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 8081
Oksa,és örülök hogy újra velünk vagy.
Vissza az elejére
KikiGames
2013 ápr 23 k , 06:07

Regisztrált tag #3335
Nah szóval...
Először is:
"Oksa,és örülök hogy újra velünk vagy. "
Itt voltam én ,csak nem olyan gyakran sajna.

másodszor:
Mongooose-tól vettem meg egy GameCube-ot, a GameBoy Player-t, egy GameBoy-t (Sima) , és kiegészítőket.

Azért szerettem volna írni, hogy Mongoose-nak megköszönjem a NAGYON NAGY korrektségét. Nagyon sok időre jegelte nekem a pakkot, és nem is kevés pénzről volt szó. Rég eladhatta volna másnak, de rendes volt, és végülis nyélbe ütöttük az üzletet.
Még a megbeszélt időponttól is csúsztam egy hetet, de nehezen de sikerült megoldani. Mongoose egyik barátjával találkoztam, aki hozta a csomagot, és eljuttatta hozzá a pénzt.

Tehát ezért tényleg hálás köszönet.

Ez már a második üzletem volt vele, és az elsőnél is akadtak gondok. Hálistennek megértő volt.

Na szóval a pakk:
1 Fekete GC - nagyházas Xeno chippel (Azthiszem xeno... És eredetileg lila lehetett, mert az alja lila. )
1 GB Player (Na ez már hiányzott)
1 GameBoy
A GameBoy-hoz sok játék:
Pokémon Pinball beépített rezgővel, Tetris, Super Mario Land, Kirby's Dream Land, Alleyway, Turrigad
1 GBA játék: Pac-Man World
1 GC memória kártya (32Mb-os)
Néhány DVD GameCube-ra (Kb. 20 DVD-ből 3 nem volt meg eddig. )
Ami kifejezetten tetszett, és még nem volt meg az a Donkey Konga 2 (Nem is tudtam, hogy dob nélkül is lehet játszani)
3 kontroller (Az egyiknek az analógja kicsit hibás, és egy pedig utángyártott, de úgy néz ki mint az eredeti, csak logó nélkül)
Így összesen 6 GC kontrollerem van, és még egy PS2 kontrollert is tudok hozzá használni átalakítóval.

Amit nem is tudtam, és meg is lepődtem rajta, hogy nem csak GB, GBC, GBA játékok futtatására alkalmas a GB Player, de még összekötő zsinórhoz is van csatlakozó rajta. És pl. Four Swords-hoz lehet használni magát a GameCube-ot egy GBA-ként, GC kontrollerrel. Csak annak a bizonyos játékosnak egy külön TV-je lesz.
Persze ez már luxus lenne.

Na mindent összefoglalva nagyon elégedett vagyok a pakkal, és Mongoose korrektségével is.
Ha valaki a jövőben üzletelni készül vele, akkor bizonyíthatom hogy egy remek eladó.

[ Módosítva 2013 ápr 23 k , 06:08 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2013 ápr 23 k , 06:38
A Nintendo-s!

Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 8081
Örülök,hogy sikeült neked remek üzletet kötnöd vele és a legjobbakat a Gamecube-hoz.
Lesz bôven mi közül csemegézned.Habár ha tudom hogy ennyire oda vagy érte megtartottam volna neked a GC-os játékaimat. (kb. 30-40db eredeti.)
Vissza az elejére
KikiGames
2013 ápr 23 k , 09:28

Regisztrált tag #3335
Norbi(HUN) írta ...

Örülök,hogy sikeült neked remek üzletet kötnöd vele és a legjobbakat a Gamecube-hoz.
Lesz bôven mi közül csemegézned.Habár ha tudom hogy ennyire oda vagy érte megtartottam volna neked a GC-os játékaimat. (kb. 30-40db eredeti.)

Vissza az elejére
Weboldal
Fausto
2013 ápr 27 szo , 07:53

Regisztrált tag #3786
Regisztrált: 2011 aug 13 szo , 06:29
Üzenetek: 9
Sziasztok,

Akadna eladó/cserélhető PS3 játékom:

Kane&Lynch: Dead Men - 2000,- Ft
Alinen Vs Predator - 3000,- Ft
Lord of the Rings: Aragorn's Quest - 3000,- Ft (Move-val is játszható)
Sorcery - 3500,- Ft (csak Move-val játszható)
Ratchet&Clank: Q-Force 3500,- Ft - különlegessége, hogy Cross-buy-os a cím, ha megjelenik a Vita-s változat, akkor az díjmentesen hozzárendelhető az account-hoz, 2in1 Viszont promóciós ("újságírói") kiadás, cd tokban tudom adni, borító nélkül!

Mindegyik karcmentes, hiánytalan. Budapesten személyes átvétel, előre utalás után postázom is (a megbízhatóságomról van referenciám, hirdetem Vaterán, jatekaim.hu-n is)

Cserébe érdekelhet Nintendo DS vagy DS Lite konzolt, esetleg cserélném Sega Dreamcast-re. Budapesten személyesen szeretném megoldani a cserét. Attól függően, hogy milyen a gép és mi van hozzá, megbeszéljük, melyik játékaimat adom cserébe, persze többet is adok vagy ráfizetés is szóba jöhet! Ha érdekel, PM-ben megbeszéljük a részleteket vagy az adatlapomon megtalálhatod az e-mail címem, azt gyakran olvasom! PS3 játékok közül most a Dishonored (magyar feliratos) vagy Killzone Trilogy érdekelhet!
Ugyan itt, keresek Nintendo Wii-hez GameCube kontroller-t és memóriakártyát, az érdekelhet kp-ra is!
Vissza az elejére
Fausto
2013 máj 09 cs , 12:42

Regisztrált tag #3786
Regisztrált: 2011 aug 13 szo , 06:29
Üzenetek: 9
Fausto írta ...

Sziasztok,

Akadna eladó/cserélhető PS3 játékom:

Kane&Lynch: Dead Men - 2000,- Ft
Alinen Vs Predator - 3000,- Ft
Lord of the Rings: Aragorn's Quest - 3000,- Ft (Move-val is játszható)
Sorcery - 3500,- Ft (csak Move-val játszható)
Ratchet&Clank: Q-Force 3500,- Ft - különlegessége, hogy Cross-buy-os a cím, ha megjelenik a Vita-s változat, akkor az díjmentesen hozzárendelhető az account-hoz, 2in1 Viszont promóciós ("újságírói") kiadás, cd tokban tudom adni, borító nélkül!

Mindegyik karcmentes, hiánytalan. Budapesten személyes átvétel, előre utalás után postázom is (a megbízhatóságomról van referenciám, hirdetem Vaterán, jatekaim.hu-n is)

Cserébe érdekelhet Nintendo DS vagy DS Lite konzolt, esetleg cserélném Sega Dreamcast-re. Budapesten személyesen szeretném megoldani a cserét. Attól függően, hogy milyen a gép és mi van hozzá, megbeszéljük, melyik játékaimat adom cserébe, persze többet is adok vagy ráfizetés is szóba jöhet! Ha érdekel, PM-ben megbeszéljük a részleteket vagy az adatlapomon megtalálhatod az e-mail címem, azt gyakran olvasom! PS3 játékok közül most a Dishonored (magyar feliratos) vagy Killzone Trilogy érdekelhet!
Ugyan itt, keresek Nintendo Wii-hez GameCube kontroller-t és memóriakártyát, az érdekelhet kp-ra is!

A fenti hirdetés még mindig érvényben van, ezen kívül eladóvá vált egy hibátlan, első kiadású ICO&Shadow of the Colossus HD Collection (a lemezen 2 játék) 6000,- Ft vagy úgy így csere!
Vissza az elejére

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:   <<       

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF