Sziasztok! A kisfiam szeretne rendes fizikai kormányt a Wii -hez, szerintetek melyeket érdemes vennem? Árukereső A GameCube kormányok is jók? Idáig ezt találtam ami wii kompatibilis. Genius Trio Racer F1
Regisztrált: 2009 aug 20 cs , 11:16 Üzenetek: 1727
ludla írta ...
Sziasztok! A kisfiam szeretne rendes fizikai kormányt a Wii -hez, szerintetek melyeket érdemes vennem? Árukereső A GameCube kormányok is jók? Idáig ezt találtam ami wii kompatibilis. Genius Trio Racer F1
A Genius 2 db értékelése alapján nem túl jó választás, általánosságban elmondható, hogy a Genius kiegészítőkkel nekem sincsenek jó tapasztalataim.
Ami biztos, hogy működik az ez: {link} Igaz, ehhez nincs külön pedál, stb.
Komolyabb szimulátorokhoz pl. Microsoft kormányt ajánlanék, igaz az PC és nem Wii. De Wii-n nem is igazán vannak nagyon komoly szimulátorok.
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49 Üzenetek: 2093
Ha már témázás... Szerintem a Genius az GC-s lesz és úgy nem sok Wii játék lenne vele kompatibilis. A Wii-s "műanyagdarab" kormány meg inkább felesleges mint "rendes fizikai kormány", szóval a Wii-hez én a Logitech-et ajánlanám. {link} Igaz, tényleg késő, de érdekes téma hogy Wii-hez nem is nagyon akartak ilyen dolgokat kiadni, mint lightgun, kormány, stb... Mert felesleges is ha belegondolunk. De azért egy Logitech force feedback-es kormány verhetetlen. 10x jobb mint egy Wii Remote a levegőben lóbálva, mondjuk nekem még csak GameCube-os van, egyelőre...
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games