Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Szombathely Üzenetek: 8070
A történet egy olyan ökoszisztémát mutat be ahol az ember olyan fantasztikus vadállatokkal él együtt, amik bebarangolják a földet és a tengert is. A túlélhetés szükségszerű egy vadász életében, de a split-screen mód opciónak köszönhetően nem kell magányosan küzdenünk, hanem vagy két játékos szövetkezik egymással a vadászatban vagy ki lehet alakítani akár négy játékosból is csapatot az egyedi online Wi-Fi módban. Még az egyedül játszóknak sem kell szembenézniük a Monster Hunter Tri kihívásaival egyedül, mert Őket kísérni fogja Cha-Cha, egy mesterséges-intelligencia rendelkező vadászpartner, kinek a készségei felbecsülhetetlennek fognak bizonyulni bizonyos helyzetekben. A játékban nemcsak a földön, hanem a vízben is harcolhatunk a szörnyek ellen. Mindezek mellett új tételek, fegyverek és fegyverzetkészletek szintén elérhetőek lesznek, segítve ezzel a vadászokat, ahogy megkezdik az epikus Monster vadászkalandot.Írjátok meg ti is véleményeteket a játékkal kapcsolatban.
Én is a Japán verziót próbáltam indítani de nem jött össze sajna. Mondjuk kicsit félrevezető is volt a Norbi leírása amely azt sugallta mintha neki meg lenne és tolná is vele.
És már csak a jövőhét pénteket kell megvárni, aztán mindenki játszhat. =D Szerencsére ezt már pár magyar meg fogja venni, így sokkal élvezetesebb lesz az online. =)
WiiSOS-on már fent van NTSC-U verzió, de sajnos nekem fagy a menüben. Indítanám új játékot nincs kép, egy mély sípoló hang van csak. Most megpróbálom úgy hogy frissítek NeoGammát hátha. Meg nemhiszem hogy lenne köze hozzá, de most nem verbatimra hanem Fuji DVD-re írtam.
NA megvan mit kell csinálni! Szedd le a dark corp legujabb verzióját! (Én a lite verziot használtam) Rakd fel a gecko legújabb verzóját Futtasd Geckoból Eltünt a fagyás, mingyárt játszok is vele de ebédelek. Monster hunter, 3 óra voltál, de megfejtettelek! (meg DAud is segített )
De így csak kiírt dvdről fut ha jól gondolom. A dark corp azt oldja meg hogy disc channelről futtasd a kiírt lemezeket. Úgy sok értelme nincs mivel max 3xosan olvassa a lemezt. Ahhoz hogy USB megoldással futtasd a játékot le kell tölteni [link] ezt és a 223iost felrakni "37 merged with 38" opcióval. Ezután a neogamma nem fog működni (mivel ott nem tudsz 223iost választani) de usbloaderrel menni fog a game elvileg.. Én nem raktam fel, ki tudja mit ront el vagy mit se
Buták vagytok mind. DarkCorp tulajdonképp egy backup launcher ami a disc channelt patcheli le. Ez a legjobb módszed hogyha DVD-re írod a játékaid. Gecko csak azért kell mert a régio számít neki. Kb 3 perc alatt fel lehet tenni, és Monster hunter tökéletesen megy.
Buták vagytok mind. DarkCorp tulajdonképp egy backup launcher ami a disc channelt patcheli le. Ez a legjobb módszed hogyha DVD-re írod a játékaid. Gecko csak azért kell mert a régio számít neki. Kb 3 perc alatt fel lehet tenni, és Monster hunter tökéletesen megy.
Ja arra persze, hogy a legjobb módszer, viszont aki kevesebb load timeot akar annak usb a megoldás.
Ja arra persze, hogy a legjobb módszer, viszont aki kevesebb load timeot akar annak usb a megoldás.
egyébként ez télleg hülyeség hogy ilyen zónákra van felosztva a zt loadingol mindig, nem értem nagyon. De nem sokat tölt, sok töltés de nem sokáig, érted?
Másik viszont hogy állítólag az ntscs verzói amerikai szerverhez fog csatlakozni, azaz laggol majd aki leszedi és nem amcsi. Egyébként totál jó a játék sztem megveszem a classic controlleres pakkot.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games