Hát szerintem a microsoft nagyot alkotott mert különleges és nagyszerű ez a mozgásos dolog de például én azért nem fogok mindenképp venni eg ilyet mert mivan például az olyan játékokkal aminél pl menni is kell? azt hogy irányítod? pl egy medal of honor vagy call of duty lehetetlen itt vagy akár bármelyik FPS.És én leginkább azért a műfajért vagyok oda, na meg a többi "járkálós" játékért.
Regisztrált: 2010 jan 12 k , 10:46 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 770
Az előző listából így elsőre a Sonic Free Riders érdekelne csak. Láttam is róla videót, bár eléggé...hogy is mondjam... Jobban szeretem controllerrel irányítani a játékokat. Az első részével játszottam Gamecube-on és nekem tetszett. Talán valamikor a második részét beszerzem wiire is.
hát, nem is tudom, egy részről olyan hírek járják, hogy késik, nem tudom, hogy mennyire igaz-e, különösebben nem is érdekel, a lényeg,hogy a microsoft lopta az ötletet a sony-tól(eyetoy), a sony meg most lopja az ötletet a wii-től
" A Nintendo ott szúrta el, hogy egy előző generációs hardvert rakott a konzolába és emiatt a legtöbb fejlesztő egy viccként kezeli" ez lehet, de az eladások listája nem ezt mutatja Épp hogy a nintendo csinálta a legjobban, hisz újat mutatott amit még senki sem látott és nem a grefóra ment, ezért is ilyen jók szerintem az eladások és most hiába dobnak ki minden féle copy-t, mert szerintem 40 ezerér az emberek inkább wii-t vesznek...
Regisztrált: 2009 nov 14 szo , 01:18 Üzenetek: 107
Xbox360 és Kinect ...*köp* A gyűlöletem forrása,hogy a hardcore játékosok kiröhögik a "casual" játékosokat.Mintha a HD és a sorozatban gyártott játékok olyan jók lennének.Havonta jönnek ki a játékok futószalagon,de értelmük sincs,az fps-eket is egymásról koppintják le általában,új játékélményt nem nyújtanak.Szutyok az egész.Persze van kivétel.....a felnőtt emberek már tudják mérlegelni miért játszik valaki Wii-vel...de a véleményem az első sorban megtalálható. Tudjátok,hogy mondják: Szeretnék én is egy ilyen Xbox360-at.....le***ni. (Nem akartam ezt...,de az előttem lévő hsz.-ban lévő idézet kihozta belőlem.)
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12451
Hát skacok nem akarok "ünneprontó lenni",de az eladási statisztikák igen csak változtak az ezelőttikhez képest.Az igaz,hogy még mindig a Nintendo van az élboly elején,de könnyen változhat akár a helyzet,ha így folytatódik.Mellesleg én sem vagyok nagy rajongója a másik két konzolnak főleg,hogy az ötletük nem is egy forradalmian új fejlesztés,hanem egy már meglévő ötlet tovább fejlesztése volt,de szerintem azért még nem kéne őket előre leírni,mert az XBOX360-as KINECT messze felülmúlja a PS Eye Toy-át,a PS3 Move-ról szintén elmondható ez a Wii-s mozgásérzékeléssel szemben.Sajnos..... Én azonban ezek után sem aggódok nagyon,mert ahogy ezt már valaki a tagok közül is írta az igazán jó ötletek mindig a Nintendo-nál vannak és szerintem ezt a 3DS remekül bizonyítja is. És akkor az eladási statisztikák....
Nintendo DS - 3,071,400 (-25%) -Még így is igen csak magas. Wii - 2,455,700 (-19%) -Azért a többihez képest,még mindig állja a sarat és szilárdan tartja a pozícióját. Xbox 360 - 1,924,900 (+19%) -Kezdetnek nem rossz. PlayStation 3 - 1,591,000 (+42%) -Az eddigiekhez képest szerintem kimagasló. PSP - 599,300 (-35%) -Szegény PSP-re évek óta rájár a rúd. :d :-) XD xD
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games