masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

Utolsó Fórum üzenetek
  Téma Beküldő Megtekintések Válaszok Utolsó üzenet
Nincs új üzenet a Népszerű Témában Project Zero: Maiden of Blackwater (Wii U játékok ) Norbi(HUN) 19111 50 Norbi(HUN)
2021 nov 14 v , 02:02 
Nincs új üzenet a Népszerű Témában The Legend of Zelda: Skyward Sword HD (Switch Game-ek!) Norbi(HUN) 746 31 north
2021 okt 18 h , 12:43 
Nincs új üzenet Metroid Dread (Switch Game-ek!) Norbi(HUN) 296 2 Norbi(HUN)
2021 okt 09 szo , 10:54 
Nincs új üzenet Doom Slayers Collection (Switch Game-ek!) Ink_Tibi 355 5 Norbi(HUN)
2021 okt 09 szo , 10:44 
Nincs új üzenet a Népszerű Témában Beszélgetés (OFF TOPIC!) Xavi 435865 3699 Norbi(HUN)
2021 aug 11 sze , 03:23 
Nincs új üzenet a Népszerű Témában Nintendo Switch (Általánosságban a Nintendo Switch-ről) Norbi(HUN) 73665 394 Norbi(HUN)
2021 aug 08 v , 11:47 
Nincs új üzenet Doom Eternal: Ancient Gods Part 1 DLC teszt (Switch Game-ek!) Ink_Tibi 417 3 Norbi(HUN)
2021 aug 01 v , 11:08 
Nincs új üzenet a Népszerű Témában Electronic Entertainment Expo azaz E3 (Rendezvények,találkozók és minden,ami ide tartozik) Norbi(HUN) 117403 711 Norbi(HUN)
2021 jún 12 szo , 05:10 
Nincs új üzenet Ring Fit Adventure (Switch Game-ek!) Norbi(HUN) 311 0 -
 
Nincs új üzenet a Népszerű Témában Nintendo Switch Online (Általánosságban a Nintendo Switch-ről) Norbi(HUN) 994 17 Norbi(HUN)
2021 ápr 29 cs , 12:30 
Nincs új üzenet a Népszerű Témában Monster Hunter Rise (Switch Game-ek!) Norbi(HUN) 2677 60 Norbi(HUN)
2021 ápr 20 k , 04:44 
Nincs új üzenet a Népszerű Témában Super Mario 3D World + Bowser's Fury (Switch Game-ek!) Norbi(HUN) 1324 11 Norbi(HUN)
2021 ápr 02 p , 05:46 
Nincs új üzenet a Népszerű Témában Splatoon 2 (Switch Game-ek!) Norbi(HUN) 27533 93 Norbi(HUN)
2021 márc 15 h , 03:40 
Nincs új üzenet Ghosts ‘n Goblins Resurrection (Switch Game-ek!) Ink_Tibi 703 5 Norbi(HUN)
2021 febr 28 v , 08:26 
Nincs új üzenet a Népszerű Témában Hyrule Warriors: Age of Calamity (Switch Game-ek!) Norbi(HUN) 2133 21 Norbi(HUN)
2021 febr 01 h , 01:54 
Témák: 1025 | Válaszok: 56023 | Megtekintések: 11046598
hétfő 02 augusztus 2021
.hack//G.U. Last Recode úgy tűnik, hogy jön Nintendo Switch-re is
( Kategória: Érdekességek Írta Norbi(HUN) - 2021 augusztus 02 hétfő - 11:59:28 )A Bandai Namco és a CyberConnect2 anime akció-RPG sorozat '.hack // G.U.' útban lehet a Nintendo Switch felé, egy új észak -amerikai besorolás alapján.
Az ESRB szerint a négy egy gyűjteményben .hack // G.U. A Last Recode „Teen” minősítést kapott a hibrid rendszerhez. A következőket tartalmazza: Alkoholreferenciák, Fantasy -erőszak, enyhe vér, enyhe nyelv és szuggesztív témák.

És itt a hivatalos ESRB minősítési összefoglaló:

"Ez négy szerepjáték gyűjteménye, amelyben a játékosok felvállalják a The World nevű kitalált játék résztvevőjének szerepét. Harmadik személy szemszögéből nézve a játékosok felfedezik a városokat és a börtönöket, kölcsönhatásba lépnek a karakterekkel és harcolnak különböző ellenségekkel ( pl. szörnyek, emberi vetélytársak, robotok.) A karakterek kardot, kaszát, mágikus támadást és fegyvert használnak, hogy legyőzzék az ellenségeket a közelharci küzdelemben. Az egyik jelenet vérrel írt szavakat ábrázol a kórház falán. Egyes női karakterek olyan ruhákat viselnek, amelyek nagy mennyiségű dekoltázs; a metszetek férfi férfiakat is ábrázolnak, akik a nők melleit és fenekét nézik. A szereplők több alkalommal is utalnak az alkoholra a párbeszédben (pl. „... [H] sürgős a pia”; „... hogy ködösítsék elméjüket ital ”;" ... a legendás részeg ";" Liquor! Még több likőr! "). A" b*tch "és" a*s "szavak megjelennek a játékban."

Ha ez az értékelés pontos, nem ez lenne az első alkalom, hogy egy Bandai Namco játékot az ESRB -n keresztül nyilvánosságra hoznak. Ugyanez történt a Ni No Kuni II -vel még májusban, ami végül hivatalos bejelentéshez vezetett.
.hack // G.U. A Last Recode eredetileg 2017 -ben jelent meg PlayStation 4 -en és Windows PC -n.


Hozzászólás: 0 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
szerda 07 április 2021
Idén is marad az online E3-om,de a tavalyi évhez képest most szervezettebben
( Kategória: E3 Írta Norbi(HUN) - 2021 április 07 szerda - 16:55:25 )Az Electronic Entertainment Expo, az egyik legnagyobb játékipari esemény, amelyet általában minden nyáron Los Angelesben rendeznek meg.Idén júniusban virtuális formában tér vissza két nagy konzolgyártó és több nagy kiadó korai elkötelezettségével.
Hagyományosan az E3 sok tízezer iparági bennfentest, újságírót és nagyon sok rajongót vonz a Los Angeles-i Kongresszusi Központba, hogy kipróbálják az év közelgő játékait. 2020-ban az eseményt teljesen lemondták, és annak valamilyen virtuális utódjára való cseréje érdekében tettek erőfeszítéseket,amit így sem sikerült időben összehozni.
Az idei esemény június 12-től 15-ig fog tartani, de csak online lesz elérhető, meghajolva a járvány körüli folyamatos bizonytalanság előtt.Mindezek ellenére az E3-at szponzoráló Entertainment Software Association iparági csoport vezetői megígérték, hogy ez továbbra is nagy esemény lesz, a játéktér számos legnagyobb vállalatával együtt, bár új környezetben.

"Az idei E3-at egy befogadóbb eseménnyé fejlesztjük, de továbbra is olyan nagyszerű felfedezésekkel és bennfentes lehetőségekkel fogjuk kényeztetni a rajongókat, amelyek a videojátékok nélkülözhetetlen központjává teszik ezt az eseményt"
- mondta Stanley Pierre-Louis, az ESA elnöke és vezérigazgatója.

A virtuális összejövetelért korán elkötelezett vállalatok között vannak olyan konzolgyártók, mint a Microsoft és a Nintendo. A korán elkötelezett kiadók között szerepel az Ubisoft, a Capcom, a Konami, a Take-Two Interactive, a Warner Bros. Games és a Koch Media.
A Microsoft, amely nemrég vásárolta meg az egyik legnagyobb játékkiadót, a Bethesda Software-t 7,5 milliárd dollárért, hírek szerint tárgyalásokat folytat a Discord gamer üzenetküldő szolgáltatás megvásárlásáért, nem kevesebb mint 10 milliárd dollárért. A Microsoft emellett a Windows-t, a domináns PC-s játék operációs rendszert is gyártja, és birtokolja a Mojangot, a Minecraft anyavállalatát.

Az idei, megújult műsor bejelentésének részeként az ESA korai elkötelezettségét vállalta, hogy 2022-ben ismét személyesen megrendezi az eseményt, így szólva: - „Az ESA alig várja, hogy visszatérhessenek, hogy személyesen ünnepelhessék a 2022-es E3-at ...”


Hozzászólás: 1 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
szerda 31 március 2021
Segítség az OTP kártyás vásárláshoz a Nintendo hivatalos oldalán
( Kategória: Nintendo eShop Írta Norbi(HUN) - 2021 március 31 szerda - 16:53:59 )Egy kis segítség azoknak, akik OTP-s kártyával szeretnének fizetni a Nintendo hivatalos oldalán,de nem tudnak,mert hibát ír nekik az oldal.
Nos,ma rászántam magamat, hogy megújítsam az éves előfizetésemet,bízva abban hogy ha a Switch-en nem fogadja el,majd az internetes felületen keresztül sikerül,de nem így volt.Ugyan úgy ott is elutasította a tranzakciót.Kicsit utána jártam és kiderült hogy csak a TELEKÓD miatt nem tudja végrehajtani a tranzakciót, mivel az még az alapértelmezetten van.Gyorsan módosítottam és csodák csodájára a tranzakció máris sikeres volt.Tehát ha OTP VISA kártyával rendelkezel akkor csak annyi a teendőd, hogy a TELEKÓDODAT módosítod, amennyiben az még az alapértelmezett.
Annyit viszont megnézhetnétek, hogy ezek után lehet e Switch-en keresztül a Nintendo eShop-ján keresztül fizetni bankkártyával.Ha sikerül OTP-s kártyával fizetni az eShop-on,azt légyszives írjátok meg ide, hogy mások is láthassák és ezzel segíthessünk mindenkinek,akik hasonlóan jártak.
Köszi szépen előre is!


Hozzászólás: 6 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
szerda 24 március 2021
Nintendo Switch "upgrade" , avagy újabb pletyka az érkező Nintendo Switch Pro-val kapcsolatban...
( Kategória: Nintendo Switch Írta Norbi(HUN) - 2021 március 24 szerda - 02:30:42 )Néhány héttel ezelőtt új információkat közöltek az új Nintendo Switch-el (Pro) kapcsolatban, amelyet források szerint a Nintendo még az idén kíván piacra dobni.Az új gép legfőbb jellemzői a Samsung OLED képernyője és az alacsonyabb akkumulátorfogyasztás.
Most a Bloomberg új részleteket tárt fel legújabb bejegyzésén keresztül, amiben különböző emberekkel folytatott konzultációt követően biztosítják, hogy a japán vállalat Nvidia chipet valósít meg, amely javítja a grafikát és a feldolgozási kapacitást.
Ahogy Takashi Mochizuki és Ian King beszámolt róla, ez a chip lehetővé teszi a DLSS (Deep Learning Super Sampling) használatát. Ez egy Nvidia technológia a rendereléshez, amely mesterséges intelligenciát használ, hogy sokkal nagyobb grafikus teljesítményt nyerjen, minimális teljesítményvesztéssel.Elmondásuk szerint a DLSS támogatáshoz új kódot kell hozzáadni a játékokhoz, ami összességében javítja a grafikát. Mindezen információk birtokában az Nvidia és a Nintendo képviselői sem voltak hajlandók nyilatkozni.

Egy kis érdekességként....


Néhány órával ezelőtt maga a Nintendo jelentette be, hogy a Pikmin meg fogja ugrani a mobileszközöket a Niantic segítségével, és várhatóan hasonló lesz, mint a Pokémon Go.


Hozzászólás: 12 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
péntek 12 március 2021
Aya Neo, avagy a jövő nextgen "handheld" PC-je
( Kategória: Egyéb Írta Norbi(HUN) - 2021 március 12 péntek - 03:25:51 )Tavaly novemberben a kínai induló Aya megkezdte az előrendeléseket egy kézi játékrendszerhez, amely hasonló a Nintendo Switch-hez, de sokkal több teljesítményt nyújt. A Ryzen 5-tel felszerelt Neo Founder Edition csak Kínában volt elérhető, azonban az elmúlt szombaton az Aya bejelentette, hogy globálisan kiterjeszti Neo Indiegogo kampányát. Nem számít hol laksz, most előrendelhetsz egy Aya Neo-t, amennyiben megengedheted magadnak ugyanis a nagyobb teljesítménynek magasabb ára is van.Erről majd kicsit lejjebb olvashattok.
Az Aya Neo-t egy AMD Ryzen 5 4500U 7nm CPU hajtja. A hexamagos processzor 2,3 GHz / 4,0 GHz frekvencián működik, és 16 GB RAM-ot tartalmaz, tehát egy igazi kis bestiáról beszélhetünk. Két változatban kapható - egy 512 GB-os SSD verzió csak fekete színben vagy egy 1 TB-os beállítás, amely fekete (Dark Star) vagy fehér (Light Moon) választást kínál. Hét hüvelykes IPS LCD érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, amely lényegesen nagyobb, mint a Nintendo Switch 6,2 hüvelykes képernyője.
Amikor a kampány szombaton életbe lépett, az 512 GB-os fekete Neo-ból 542 volt. Aya 42-öt fenntartott egy akcióért 699 dollárért, de ezek másodperceken belül elkeltek. A maradék 500 szintén elkelt a hétvégén, darabonként 788 dollárért.
Az írás idején (március 8) Aya-nak az 1 TB-os modellekből 147 volt, 869 dollárért. Emellett 1 TB-os csomagja 958 dollárba került, amely tartalmazza a fekete vagy fehér Neo, Aya Grip, hordozható dokkolóállomást, joystick sapkát, edzett üveg képernyővédőt és hordtáskát. Önmagában a dokkoló állomás megéri az árkülönbséget, mivel Ethernet és HDMI portokkal rendelkezik, lényegében asztali játékeszközzé alakítva a tévén. Jelenleg Aya 500 csomagból csak 147-et adott el. Várhatóan az összes verzió szállítását májusban kezdi meg.
Míg a Neo teljesítményét tekintve egyértelműen ki tudná ütni a Switch-et a nyeregből, azonban a 788–869 dolláros árfolyama sokak számára lehet kissé túlságosan is borsós. Ennek ellenére Aya szerény, 54 057 dolláros közösségi finanszírozási céllal indult el, és már meghaladta azt, és 1550 támogató 1,38 millió dollárt vállalt, és még 23 nap van hátra a kampányból.

Hozzászólás: 5 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
Az Nvidia befejezi a Nintendo Switch Tegra Chip gyártását
( Kategória: Nintendo Switch Írta Norbi(HUN) - 2021 március 12 péntek - 02:38:54 )A Nintendo nem késleltetheti sokkal hosszabb ideig a Switch hibrid konzoljának belső fejlesztését, ha hinni lehet a legújabb híresztelésnek. Az Nvidia láthatóan arra készül, hogy befejezi a Tegra X1 Mariko processzorának gyártását - ez a chip ma minden Nintendo Switch középpontjában megtalálható.
Amint arról a Gamereactor beszámol, "az ügyben jártas személy" kijelentette, hogy az Nvidia 2021-ben valamikor megszünteti a Tegra X1 +, ismertebb nevén Tegra X1 Mariko rendszer gyártását. Ez azt jelenti, hogy a Nintendo már nem férhet hozzá egy újabb készlethez, hacsak természetesen nem frissítette a Switch-et egy alternatív SoC használatára. A japán vállalat azonban biztosíthatja, hogy annyi Mariko chipet rendelt meg, hogy kielégítse rövid távú igényeit.Jelenleg mind a Switch, mind a Switch Lite a Mariko processzort használja. Ha ez a gyártási pletyka igaznak bizonyul, akkor a Nintendo már készen áll arra a tervre, hogy mindkét modellt frissítse, vagy teljesen lecserélje a Switch Pro néven ismertre.
A múlt héten lehetett hallani egy újabb pletykát, arról, hogy készülőben van az új Switch modell, amely az év végén jelenhet meg, egy nagyobb, 7 hüvelykes 720p OLED kijelzővel és továbbfejlesztett belső alkatrészekkel, amelyek lehetővé teszik a 4K látvány megjelenítését a konzol dokkolása közben. Az OLED paneleket a Samsung szállítja, és a szállítás júniusban kezdődik, ami arra utalhat, hogy láthatnánk a konzolt a nyár folyamán.


Hozzászólás: 5 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
Oldal:   <<        >>  
Hírkategóriák

 

Oldal létrehozási idõ: 0.4548 másodperc, 0.1967 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 84. Memória használat: 5,072kb