masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

Újabb hardver pakkok a láthatáron...
( Kategória: Wii U konzol hírek Írta Norbi(HUN) - 2013 október 10 csütörtök - 18:08:57 )Az ünnepek közeledésével úgy látszik a Nintendo is bekeményít mégpedig úgy,hogy újabb Premium pakkos Wii U-kat dob a piacra,de nem akármilyen pakkokat ám...
Az egyik ilyen különleges pakk a Mario & Luigi Premium Pack,amirôl tudni illik,hogy november 8-án érkezik,aminek tartalma egy lemezen a New Super Mario Bros. U és New Super Luigi U, valamint egy 32GB-s fekete Wii U konzol és Wii U GamePad kontroller valamint a korábbi Premium pakkos Wii U-kban található kiegészítôk.
És,hogy kicsit kedvet is kapjál hozzá...
A New Super Mario Bros. U hatalmas térképén és számos játékmódjával eltöltött több tucatnyi óra után a New Super Luigi U még tovább fokozza az izgalmakat, 82 különlegesen pörgős pályával.A második különleges pakk a Wii Party U Basic Pack,amirôl tudni illik,hogy november 15-én jelenik meg és aminek tartalma egy egy 8GB-os fehér Basic Pack-os Wii U konzol,egy GamePad, egy Wii Remote Plus kontroller, egy Sensor Bar, és a Wii Party U mellett a Nintendo Land-et is tartalmazza,természetesen mindkettő lemezes formában.
És,hogy szintén kedvet kapjál hozzá...
A Wii Party U számtalan játékot kínál az egész családnak, gyors minijátékoktól kezdve a kétfajta kontrollert együtt használó házibuli-kompatibilis feladatokig. A GamePad Party-hoz pedig csak a GamePad-re lesz szükségünk, hogy ketten egymással szemben próbára tegyük ügyességünket és taktikai érzékünket.A harmadik pakk a Just Dance 2014 Basic Pack amirôl illik tudni,hogy november 22-én érkezik és aminek a tartalma egy 8GB-os fehér Basic Pack-os Wii U,egy GamePad,egy Wii Remote Plus kontroller,egy Sensor Bar,és természetesen a Just Dance 2014 és a Nintendo Land lemezes változatai.
És,hogy megintcsak kedvet adjak hozzá...
A legújabb Just Dance játékban 40 új dal vár, köztük modern slágerekkel és időtlen klasszikusokkal, melyekkel akár most először online multiplayerben is próbára teheted tánctudásodat. A Party Master módban pedig a Wii U GamePad-del választhatod ki a következő tánclépéseket, új, egyéni kihívásokat adva barátaidnak.


Forrás: részben a Nintendo.hu {link}

Hozzászólás: 6 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER

 

Oldal létrehozási idõ: 0.5475 másodperc, 0.2137 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 48. Memória használat: 4,676kb