masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

Nintendo Direct áprilisi összefoglaló.
( Kategória: Nintendo Direct Írta Norbi(HUN) - 2015 április 02 csütörtök - 02:25:37 )Elérkezett a Nintendo Direct áprilisi adása is,illetve már le is zajlott sok-sok élményt magamögött hagyva.Azt is mondhatjuk,hogy egy tartalmas adás volt sok jósággal.
Nos,az adást mindjárt a Smash Bros indította olyan újdonságokkal mint például a júniusban érkezô új Smash Bros harcosok,akik nem mások mint Lucas és Mewtwo,valamint a játékhoz tartozó május 29.-én és júniusban,júliusban érkezô új amiibo figurák.
Apropó...ha már amiibo-k,akkor azt is jó tudni,hogy az új figurák között lesz Dr.Mario,Zero Suit Samus,Pikmin(Olimar),Bowser Jr,Ganondorf...stb.
De még mindig nincsen vége az amiibo-s híreknek,mivel a Tap amiibo Nintendo's Greatest Bits nevû alkalmazással a saját amiibo-ink segítségével sok Virtual Console-os (egyelôre NES,SNES) játékot tudunk majd kipróbálni ingyen három percig,ami szerintem ahhoz bôven elég.hogy eldöntsük kell-e nekünk a játék vagy sem.Ezt az alkalmazást egyébként majd ingyenesen lehet letölteni az eShop-ból valamikor a május folyamán.
Volt még szó itt a szeptemberben érkezô Mario Maker-rôl,a június 26.-án érkezô Yoshi Woolly World-rôl és a hozzá tartozó pamut amiibo-król....igen jól halottátok pamut amiibo-król,a május 29.-én érkezô Splatoon-ról és a hozzájuk tartozó amiibo-król,valamint az eShop-ban hamarossan elérhetô Nintendo64-es és Nintendo DS-es játékokról...és még néhány érdekes dologról amik szintén hamarossan érkezni fognak.
Ja,és persze a Nintendo 3DS terén is voltak úgy mond finomságok,úgy hogy aki mindezekrôl lemaradt az most bepótolhatja az alábbi linken.--->
{link}Hozzászólás: 8 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER

 

Oldal létrehozási idõ: 0.3686 másodperc, 0.2183 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 48. Memória használat: 4,790kb