masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

Mivel szórakozzunk a szünetben?
( Kategória: Egyéb Írta hunMyrte - 2016 december 17 szombat - 10:50:44 )

Itt vannak az ünnepek a nyakunkon és nem tudjuk, hogy a szabadidőnkben (természetesen rokon látogatáson kívül) mivel is játszunk?
A következő összeállításunkban erre szeretnék segítséget adni. Igyekeztem olyan játékokat összeválogatni, amit talán kevesebb figyelmet kapnak a nagyérdeműtől:

Nintendo 3DS:

Attack of the Friday Monster: A Tokyo Tale:
Édes mesének lehetünk részesei. Mellesleg 3 óra alatt kijátszható, így bármikor be lehet iktatni két takarítás közé.7th Dragon III Code VFD:
Ízig - vérig JRPG. A harcok nem pont a legegyszerűbbek, de a játék szövegkönyve kárpótol minket. A karakterek nem félnek egymásnak beszólni, de az iróniát se kerülik. Szóval garantált a nevetés. A demóját megtalálhatjátok az eShopban.Picross széria
A logikai játékok mindig is jók voltak a stressz levezetésében, vagy ha épp egy kis magányra vágyna az ember. Tökéletes egy forrót tea vagy csoki mellé.Liberation Maiden
Szintén egy Level-5 játék, mint az Attack of Friday Monster. Ezért plusz tartalmakat is szerezhetünk a játékhoz. Ráadásul nem is rossz lövöldözős játék.Nintendo Wii U:

Animal Crossing: Amiibo festival:
A családi összejöveteleken biztos előkerül a társasjáték téma. Ez remek alternatívát jelent. Cuki stílussával biztos, hogy a gyerek-szívekbe lopja magát.Tengami
Multiplatform cím, de az érintő kijelző miatt közelebbinek érezzük az élményt. Nagyon hangulatos logikai játék. Nem hosszú kijátszani, ezért szintén ajánlom két ünnepi teendő között.Sonic & All-Star Racing Transformed
Ha már unod a Mario Kart 8-at és szeretnél olyan autós játékkal játszani, amit másokkal is tolhatsz. 4-en játszhattok vele egyszerre.


Deus Ex: Human Revolution
Míly meglepő, Deus Ex is napvilágot látott Wii U-ra, ráadásul rendezői változatban. 2011 év egyik legjobb játéka DLC-kel és praktikus Gamepad támogatással. Kell ennél több, ha még nem játszottál vele?

Hozzászólás: 0 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER

 

Oldal létrehozási idõ: 0.3131 másodperc, 0.1686 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 47. Memória használat: 4,786kb