masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

Ingyenes címek bejelentései az E3-ról
( Kategória: Nintendo Switch Írta Shepard - 2018 június 13 szerda - 08:10:14 )
Az idei E3-as játék kiállítást sokan várták, főként az eddig be nem jelentett meglepetések miatt, illetve a már sok helyen fejüket felütő pletykák miatt. Nintendo fronton kaptunk is néhányat belőlük.
Elsőként a Bethesda konferencián jelentettek be új játékok a Switch-re, ami sokak bánatára nem egy exkluzív, vagy már megjelent nyílt világú Fallout rész volt, hanem a bázis építgetős, menedzselős játék, a FAllout Shelter. A már lassan minden platformon megjelent cím a világégés utáni, könyörtelen világba kalauzol el minket.
A People can fly és az Epic Games gondozásában 2017-ben megjelent külső nézetes, lövöldözős játék, a Fortnite is ingyenesen elérhetővé vált a tegnapi Direct-et követően. A játékban egy elzárt szigeten esik egymásnak két maximum 50 fős csapat, a végső győzelemért.
Végül de nem utolsó sorban egy újabb taktikai lövöldét kaptunk ingyenesen a Switch-re, ez a Paladins: Champions of the realm. Jelenleg ugyan fizetős, de a nyár folyamán ígéretet kaptunk egy ingyenes változatra is. Ebben a címben különféle képességekkel (támogató karakterek gyógyítással, nagyobb sebzésű, vagy ellenállású játékosok) rendelkező hősöket irányíthatunk. Képességeinkre és a csapatra támaszkodva kell győzelemre vinnünk csapatunkat.


Hozzászólás: 0 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER

 

Oldal létrehozási idõ: 0.3679 másodperc, 0.1931 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 47. Memória használat: 4,791kb