masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

Super Mario Direct 2020.09.03
( Kategória: Egyéb Írta Norbi(HUN) - 2020 szeptember 05 szombat - 00:30:39 )A tegnapi nap alkalmával lezajlott a Super Mario Direct , ahol a Super Mario Bros. megjelenésének 35. évfordulójának alkalmával bejelentettek egy nagy rakás Super Mario-s címet Nintendo Switch-re.Nem is húznám tovább a szót, lássuk hát azokat a címeket...

Super Mario 3D All-Stars

Legelső cím a Super Mario 3D All-Stars, ami lényegében inkább mondható egy gyűjteménynek mind egy játéknak,ugyanis ez a remek kis gyűjtemény, minden idők legnevesebb három klasszikusát tartalmazza.Név szerint a Super Mario 64-et, a Super Mario Sunshine-t és a Super Mario Galaxy-t,amikről azt kell tudni, hogy némi ráncfelvarrást is kaptak,vagyis Switch-re optimalizált változatokat kapunk.
Megjelenési dátum: 2020. szeptember 18

Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Ezt a címet szerintem minden WiiU-val rendelkező játékos ismeri,aki még sem annak valószínűleg nem volt gyerekszobája...
Viccet félretéve a Super Mario 3D World 2013-ban jelent meg anno Wii U konzolokra,ami szintén egy nagyszerű darabja a Super Mario-s játékoknak,valamint ezt mostantól, illetve pontosabban 2021. február 12-től már Nintendo Swtich-en is játszhatjuk majd. A játék kapott egy plusz tartalmat is, aminek a neve Bowser's Fury. Igazából nem sok mindent tudtunk meg arról, hogy pontosan mi is lesz ez.Talán egy kiegészítő vagy egy új játékmód? Ki tudja.Viszont az biztos, hogy a játék mellé amiibo-k is fognak érkezni, méghozzá egy Cat Mario és Cat Peach amiibo figura.

Mario Kart Live: Home Circuit

Na ez az a koncepció, ami engem személy szerint nagyon lenyűgözött. Noha nem egy teljes értékű "megszokott" Mario Kart 9-et kapunk, viszont egyedit. A Nintendo és a Velan Studios együtt álmodta meg az új Mario Kart-ot, a Mario Kart Live: Home Circuit-et. Ahogyan a címében is olvashatjuk, a játék az otthonunkba hozza el a versenyzést, méghozzá egy AR, vagyis kiterjesztett valóság formájában, amire eddig még korábban nem volt példa. A játékprogram mellé műanyag kisautók járnak, amiket a Switch kijelzőjén vezérelhetünk.Ez azonban még nem minden ugyanis a játékautók teljes mértékben reagálnak az őket ért támadásokra, vagyis ha eltaláljuk az ellenfelet, akkor annak a valóságban is megáll az autója egy pár másodperc erejéig. A versenypályákat teljesen egyedire csinálhatjuk meg, de inkább úgy mondanám, hogy csak a képzeletünk és a lakásunk szabhat határt neki.

Super Mario Bros. Game & Watch

A következő kis videóban a Super Mario Bros. Game & Watch új készülékét láthatjuk, ami igazából nem újdonság, mivel az 1980-as években kiadott Game & Watch készülékek kiköpött mása. A masinán három játékot tudunk majd játszani, a Super Mario Bros.-t, a Super Mario Bros: The Lost Levels-t és a Ball nevű játék Mario-s változatát.Ezenkívül még digitális óraként is lehet használni.
Megjelenési dátum: 2020. november 13

Super Mario Bros. 35

A Super Mario Bros. 35 nem más mint egy Mario-s battle royale, ahol a Tetris 99-hez hasonlóan játékosok mérhetik össze a tudásukat,de itt csak 35 játékost eresztenek össze és csak egy győztes maradhat. A játék alatt kiiktatott ellenfelek mások pályáira kerülnek át, de mindezek mellett, a speciális cuccokkal is tudjuk szívatni ellenfeleinket. A Super Mario Bros. 35 kizárólag csak digitális formában lesz elérhető a Nintendo Switch Online előfizetők számára.
Megjelenési dátum: 2020. október 1

Super Mario All-Stars

Super Mario All-Stars-t szerintem mindenki ismeri. Eredetileg SNES-re jelent meg 1993-ban, majd találkozhattunk vele a Wii-nél egy különleges kiadás formájában. A Direct-et követően pedig Switch-en is elérhetővé vált a Super Nintendo-s címeink között.

Super Mario Bros. in-game jutalmak...

- Szeptember 9-től 23.-ig a Mario Kart Tour speciális event-et tart, aminek során találkozhatunk az eredeti, Super Nintendo-ra készült Super Mario Kart-ból ismert Mario és Donkey Kong Jr. karakterekkel.
- Novemberben a Super Mario Maker 2 a Ninji Speedrun pályával bővül.
- Novembertől decemberig Super Smash Bros. Ultimate online tornát rendez, amiben csak a Super Mario figurái és pályái vesznek részt.
- A Splatoon 2 jövőre,vagyis 2021 januárjában Splatfest-tel ünnepel,ami Super Mario témájú lesz.
- Az Animal Crossing: New Horizons is Super Mario témájú bútorokkal fog majd bővülni, bár ezekre azért még várni kell egy kicsit, mivel csak 2021 márciusában lesznek elérhetők a játékban.


Hozzászólás: 0 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER

 

Oldal létrehozási idõ: 0.4006 másodperc, 0.0468 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 47. Memória használat: 1,101kb