masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

A Netflix leállítja a szolgáltatást Nintendo 3DS-en és Wii U-n
( Kategória: Egyéb Írta Norbi(HUN) - 2021 január 07 csütörtök - 01:59:26 )




A Nintendo bejelentette, hogy megszünteti a 3DS és a Wii U Netflix támogatását, mivel a streaming alkalmazást mindkét eszköz esetében már eltávolították a Nintendo eShopból.
A társaság a honlapján (a Nintendo Life-on keresztül) tett nyilatkozatában kifejtette, hogy a Netflix alkalmazást 2020. december 31-én eltávolították a Nintendo eShopból a Wii U és a 3DS rendszeren, és a felhasználók már nem tölthetik le.Azok, akik már letöltötték a Netflix alkalmazást ezekre a platformokra, továbbra is használhatják (vagy újra letölthetik), de csak 2021. június 30-ig, ugyanis ezen a napon ezeken az eszközökön megszűnik az alkalmazás szolgáltatása.

"2020. december 31-től a Netflix alkalmazás már nem lesz elérhető az új felhasználók számára a Nintendo eShop-ból a Wii U konzolon vagy a Nintendo 3DS rendszercsaládon keresztül.Ez idő alatt a meglévő felhasználók újratölthetik ezeket az alkalmazásokat. A meglévő felhasználók számára nyújtott szolgáltatás 2021 június 30-ig folytatódik. Köszönet mindenkinek, aki az évek során élvezte a Netflixet ezeken a platformokon."

A Nintendo elmondása szerint ez a megszüntetés a Wii U és a 3DS konzolok teljes családját érinti,név szerint: - New Nintendo 3DS, New Nintendo 3DS XL, New Nintendo 2DS XL, Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, Nintendo 2DS, Wii U Deluxe és Wii U Basic .


Hozzászólás: 3 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER

 

Oldal létrehozási idõ: 0.3632 másodperc, 0.0483 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 48. Memória használat: 1,074kb