masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

Idén is marad az online E3-om,de a tavalyi évhez képest most szervezettebben
( Kategória: E3 Írta Norbi(HUN) - 2021 április 07 szerda - 16:55:25 )Az Electronic Entertainment Expo, az egyik legnagyobb játékipari esemény, amelyet általában minden nyáron Los Angelesben rendeznek meg.Idén júniusban virtuális formában tér vissza két nagy konzolgyártó és több nagy kiadó korai elkötelezettségével.
Hagyományosan az E3 sok tízezer iparági bennfentest, újságírót és nagyon sok rajongót vonz a Los Angeles-i Kongresszusi Központba, hogy kipróbálják az év közelgő játékait. 2020-ban az eseményt teljesen lemondták, és annak valamilyen virtuális utódjára való cseréje érdekében tettek erőfeszítéseket,amit így sem sikerült időben összehozni.
Az idei esemény június 12-től 15-ig fog tartani, de csak online lesz elérhető, meghajolva a járvány körüli folyamatos bizonytalanság előtt.Mindezek ellenére az E3-at szponzoráló Entertainment Software Association iparági csoport vezetői megígérték, hogy ez továbbra is nagy esemény lesz, a játéktér számos legnagyobb vállalatával együtt, bár új környezetben.

"Az idei E3-at egy befogadóbb eseménnyé fejlesztjük, de továbbra is olyan nagyszerű felfedezésekkel és bennfentes lehetőségekkel fogjuk kényeztetni a rajongókat, amelyek a videojátékok nélkülözhetetlen központjává teszik ezt az eseményt"
- mondta Stanley Pierre-Louis, az ESA elnöke és vezérigazgatója.

A virtuális összejövetelért korán elkötelezett vállalatok között vannak olyan konzolgyártók, mint a Microsoft és a Nintendo. A korán elkötelezett kiadók között szerepel az Ubisoft, a Capcom, a Konami, a Take-Two Interactive, a Warner Bros. Games és a Koch Media.
A Microsoft, amely nemrég vásárolta meg az egyik legnagyobb játékkiadót, a Bethesda Software-t 7,5 milliárd dollárért, hírek szerint tárgyalásokat folytat a Discord gamer üzenetküldő szolgáltatás megvásárlásáért, nem kevesebb mint 10 milliárd dollárért. A Microsoft emellett a Windows-t, a domináns PC-s játék operációs rendszert is gyártja, és birtokolja a Mojangot, a Minecraft anyavállalatát.

Az idei, megújult műsor bejelentésének részeként az ESA korai elkötelezettségét vállalta, hogy 2022-ben ismét személyesen megrendezi az eseményt, így szólva: - „Az ESA alig várja, hogy visszatérhessenek, hogy személyesen ünnepelhessék a 2022-es E3-at ...”


Hozzászólás: 1 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER

 

Oldal létrehozási idõ: 0.2407 másodperc, 0.1064 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 48. Memória használat: 1,069kb