masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

ÚJABB WII CSOMAGOK ÉRKEZÉSE
( Kategória: Wii Konzol Hírek Írta Norbi(HUN) - 2012 október 30 kedd - 02:17:35 )
Habár a Nintendo novemberben egy új konzollal, a Wii U-val jelenik meg a konzol piacon, a Mario játékok szülőatyját ez nem tartja vissza attól, hogy folyamatosan a figyelem középpontjában tartsa a Wii-t is. A mai nap folyamán két új csomag megjelenését jelentették be, mindkettőt november negyedikei indulással.
Az első bundle (értsd: csomag) a 130 dollárért kapható Just Dance 4 játékkal érkezik. Az ehhez járó konzol fehér színű lesz és ezek mellé dukál még egy színben egyező Wii remote plus, illetve Nunchuk is. A csomaghoz tartozó játék kiválasztása nemzetközi felméréseken alapul. Ezek szerint a legtöbb Wii tulaj a Just Dance 4-t várja a legjobban, a még ebben az évben Wii-re érkező címek közül.
A második csomaghoz a konzol kék változata és a szintúgy kék Wii Remote Plus és Nunchuk párosítás mellett az Activison által készített Skylander Giants című játék jár. Ára 150 dollárra rúg. A dobozban találhatunk még egy "Portal of Power"-t, avagy az erő portálja névre keresztelt talapzatot, két Skylander karaktert és egy exkluzív óriás Skylander figurát, melyek a portálra helyezhetők.


Mindkét bundle a készlet erejéig tart és egyelőre csupán Észak-Amerikában lesznek elérhetőek.


Forrás: Gamespot


[Beküldte Shepard]

Hozzászólás: 9 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER

 

Oldal létrehozási idõ: 0.2409 másodperc, 0.1004 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 48. Memória használat: 1,068kb