masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

Wii Mini érkezik Europába is.
( Kategória: Wii Konzol Hírek Írta Norbi(HUN) - 2013 február 27 szerda - 17:44:03 )A lassan 100 millió eladott példányhoz közeledve a Wii most tavasszal új külsővel érkezik Európba. A Wii Mini kisebb, mint az eredeti Wii, és az ikonikus fehér eredeti után egy erőteljesebb, fekete-piros színkombinációban érkezik. A hardvercsomag tartalmaz egy piros Wii Remote Plus kontrollert és egy piros Nunchuk kontrollert is, de természetesen a legtöbb Wii kiegészítő továbbra is használható a géppel. A Wii Mini nem teszi lehetővé az internethez való kapcsolódást, egyértelműen a játékokra helyezve a hangsúlyt. Európai piacra dobására márciusban kerül sor!

A Wii Mini megjelenésével együtt a Nintendo tovább bővíti a Nintendo Selects játékok sorát, kedvezőbb áron elérhetővé téve olyan klasszikusokat, mint a Mario Party 8, Wii Sports Resort, Mario Power Tennis, és a Super Paper Mario.

A Wii Mini kiváló lehetőség a konzol klasszikusainak (újra-)átlésére.Nintendo.huHozzászólás: 12 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER

 

Oldal létrehozási idõ: 0.2454 másodperc, 0.1037 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 48. Memória használat: 1,066kb