masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

szombat 01 március 2014
Május 20. - további online funkciók megszűnése Wii-n és DS-n
( Kategória: Wii Konzol Hírek Írta D@reeo - 2014 március 01 szombat - 00:07:54 )


A Nintendo legújabb bejelentése szerint május huszadikával több Wii, DS és DSi játék online funkciója szűnik meg. Ez olyan ismert és sikeres címeket is érint majd, mint a Mario Kart Wii, vagy a Super Smash Bros. Brawl. A multi játékmód megszűnésével együtt az online ranglisták is megszűnnek majd, természetesen a játékok offline módban továbbra is játszhatóak lesznek többedmagunkkal.

A Wii Speak és Wii Speak Channel alkalmazások is érintettek lesznek, a fenti időpontban szintúgy megszűnnek majd. Míg a Wii U és 3DS-n indított Wii és DS játékokat természetesen ugyanúgy érinti majd ez a korlátozás, az eShop és egyéb média szolgáltatások (Hulu, Netflix) továbbra is elérhetőek lesznek majd mindegyik konzolon.

"Őszinte köszönetünket szeretnénk kifejezni a Nintendonál a rajongók, az idősödő konzoljaink felé mutatott folyamatos támogatásáért. A játékok iránti lelkesedésük tette lehetővé, hogy ezek a platformok ilyen sokáig virágoztak."

Talán páran rossz szájízzel fogadják majd ezt a hírt, az online szolgáltatások megszüntetése - főként a már sok-sok éves játékoknál - nem egyedül a Nintendo-nál bevezetett gyakorlat. A kiadók gyakran nyugalmaznak bizonyos online támogatásokat, hogy olyan, új címekre összpontosítsanak, amikre nagyobb figyelmet kell fordítani. Az érintett játékok teljes listája.[ A hír folytatásához kattints ide! ]


Hozzászólás: 35 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
Hírkategóriák

 

Oldal létrehozási idõ: 0.8919 másodperc, 0.5119 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 73. Memória használat: 1,129kb