masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

szerda 11 február 2015
Több GameTab támogatásáról a Wii U-n
( Kategória: Wii U konzol hírek Írta D@reeo - 2015 február 11 szerda - 17:10:15 )


A Nintendo-nál már a Wii U megjelenése óta gyakran kopogtatnak azzal a kérdéssel, hogy a rendszer a későbbiekben fog-e majd több Gamepad-et is egymás mellett támogatni, vagy sem. Nos erre a kérdésre hivatalosan válaszolt Shigeru Miyamoto, a rendszerre több játékot fejlesztő designer.

Úgy gondolom, elég régóta dolgozunk már a Wii U-val és nem érezzük reálisnak, hogy az emberek két GamePad-et vásároljanak. Még mindig igyekszünk a lehető legtöbb embert meggyőzni, hogy megvásárolják a konzolt magát. Jelenleg erre összpontosítunk. Rövid távú céljaink között jelenleg nem szerepel a két GameTab támogatása."

Sok spekuláció látott napvilágot a témával kapcsolatban és egyes vélemények szerint azért nem sietették a két GamePad támogatását, mert az technikailag nem megvalósítható, a rendszer alapjaiban véve nem képes erre. Shigeru erre is reagált.

"Műszaki szempontból nézve, ha erre helyeznénk a hangsúlyt megoldható volna és rendszer frissítésekkel elérhetővé tehetnénk. Azonban nagyon érdekes kérdés ez a játékmenetre való tekintettel is, mivel sok új lehetőség megnyílna a két kontroller egyidejű használatával. Ez a megközelítés természetesen újabb erőforrásokat követelne és a fejlesztői tevékenységünk nagy részét ennek a célnak kellene áldoznunk. A kérdés pedig ebben az esetben az lenne, mire helyezzük a hangsúlyt: továbbra is a hagyományos egy játékos GamePad játékokat készítsünk, vagy olyan címeket, amik a két GamePad-os támogatás lehetőségeit használják ki?"

Ti szívesen kipróbálnátok egy játékot, ami két GamePad-et támogat egyszerre?

[Beküldte Shepard]

Hozzászólás: 9 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
Hírkategóriák

 

Oldal létrehozási idõ: 0.2839 másodperc, 0.1402 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 73. Memória használat: 1,128kb