masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

csütörtök 26 november 2020
Újabb pletykák érkeztek az állítólagos "Nintendo Switch Pro"-val kapcsolatban...
( Kategória: Érdekességek Írta Norbi(HUN) - 2020 november 26 csütörtök - 01:45:09 )A neten egyre többet lehet arról olvasni,hogy sokan úgy vélik, hamarosan érkezhet egy új Nintendo Switch modell.Nos,a legutóbbi pletykák szerint a Nintendo, hamarosan tervezi is piacra dobni a frissített Switch változatát a "Nintendo Switch Pro"-t.Sőt,mi több, egyes elemzők szerint állítólag (bennfentes forrásokból származó tippek) arra utalnak, hogy a Nintendo Switch Pro előzetes kiadási dátummal is rendelkezik az ünnepi szezon körül, de nem az idén, hanem egy év múlva azaz 2021-ben.
A korábban bemutatott The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatását,arra tippelik a laikusok, hogy a jelenlegi generációs Nintendo Switch-eken is megjelenik majd, de sokkal több értelmét látják annak, hogy ez a játék már a Nintendo Switch Pro-val jelenjen meg 2021-ben.
Ezt az elképzelést csak még tovább erősíti a Zelda franchise közelgő 35. éves jubileumi ünnepsége is,ami szintén 2021-ben lesz. Egy évvel az Xbox Series X és a PlayStation 5 piacra dobása után a Nintendo-nak kiváló lehetősége van arra, hogy a Nintendo Switch Pro-val és egy új Zelda játékkal kihasználja a 2021-es ünnepi szezont.

A hírben leírtakat semmilyen formában nem szabad készpénznek venni, ugyanis ezek mind csak találgatások és pletykák!

Ti, hogy látjátok ezeket a dolgokat? Lehetséges, hogy jövőre tényleg megjelenjen egy erősebb Nintendo Switch?
Írjátok meg véleményeteket hozzászólás formájában.


Hozzászólás: 3 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
Hírkategóriák

 

Oldal létrehozási idõ: 0.3730 másodperc, 0.2293 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 73. Memória használat: 4,752kb