masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

kedd 01 december 2020
Nintendo Switch: - Mit is hozott a 11.0.0-ás rendszer frissítés
( Kategória: Nintendo Switch Írta Norbi(HUN) - 2020 december 01 kedd - 20:27:36 )Ma a Nintendo kiadott egy újabb tartalmasabb szoftverfrissítést a Nintendo Switch-re. Amíg a korábbi frissítések csak stabilitási javításokat és hibajavításokat hoztak, addig ez a frissítés már új dolgokat hozott magával. És hogy mik is azok az újdonságok?Nos,az alábbi sorokban részletesen leírva olvashattok róla.
A Nintendo Switch Online alkalmazás formában felkerült a kezdőképernyőre.Ebben az alkalmazásban mindenhez hozzáférhetünk, amelyet a Nintendo Switch Online előfizetés kínál, mint például a NES és a SNES játékokhoz, valamint itt is kezelhetjük akár az előfizetésünket.
Mostantól automatikusan letölthetjük mentett játékainknak biztonsági másolatát a Storage Cloud használatával.Ha több Nintendo Switch-en játszunk, akkor a játék előrehaladása automatikusan letöltésre kerül az egyes Switch-ekre, ha új verzió van a felhőben.Ezt a funkciót a Beállítások> Memóriakezelés> Tárolási felhő alatt kapcsolhatjuk be, valamint ehhez a szolgáltatáshoz Nintendo Switch Online előfizetés is szükséges.
A barát listánk között egy új opciónak köszönhetően mostantól van lehetőségünk azt is megnézni, hogy a barátaink közül ki mely játékokat játsza éppen, vagy mit kezdtek el nemrégiben.
Mostantól átmásolhatjuk képernyőképeinket és videóinkat okos telefonunkra.Vezeték nélkül csatlakozhatunk a Switch-ünkel az okos telefonunkhoz, hogy képernyőképeket és videókat tölthessünk át az albumunkból.Egyszerre 10 képernyőképet és egy 1 videót tudunk átvinni.
Van lehetőség arra is, hogy a képernyőképeinket és videóinkat a számítógépünkre töltsük fel.Ehhez nem kell más,mint egy USB-kábellel, aminek segítségével tudjuk csatlakoztatni a Nintendo Switch-et a számítógépünkhöz.Ez az opció a Beállítások> Memóriakezelés> Képernyőképek és videók kezelése alatt található.
Mostantól megváltoztathatjuk a letöltések sorrendjét is.Ha több játékot, frissítést vagy DLC-t kell letölteni, kiválaszthatjuk, hogy melyiket töltse le először.Ezt a sorrendet a Letöltési opciók alatt állíthatjuk be, kiválasztva annak a szoftvernek az ikonját, amelynek letöltését először be kívánjuk fejezni.
Új felhasználói ikonok kerültek be, ezúttal a Super Mario Bros. sorozat 35. évfordulója tiszteletére 12 új ikon került a jelenlegi felhozatalhoz.


Hozzászólás: 1 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
Hírkategóriák

 

Oldal létrehozási idõ: 0.6276 másodperc, 0.3938 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 73. Memória használat: 4,754kb