masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

Jogi nyilatkozat!
Wii Hungary!
Jogi nyilatkozata.


Ez nyílt oldal, amely a Nintendo WII konzolgépet és a hozzá kapcsolódó újdonságokat szeretné bemutatni az érdeklődőknek , illetve segítséget kíván nyújtani azoknak , akik még csak most ismerkednek a témával. Minden hírt, fórumüzenetet, hozzászólást megpróbálunk átnézni.
Az oldalt a saját felelősségedre használhatod! - Az oldal nem ad jogi tanácsokat, és NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET AZ INFORMÁCIÓK VALÓDISÁGÁÉRT !

A szerzők, tagok, adminisztrátorok, és egyéb az oldallal kapcsolatban levők egyike sem vonható semmilyen módon felelősségre bármilyen elírásért, hibás vagy sértő tartalomért, vagy ezen tartalomból eredően keletkezett károkért !
A Wii Hungary!
weboldala, annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az oldal mindenkori tulajdonosa jogosult.

A Wii Hungary!
írásbeli engedélye nélkül TILOS a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

Nem támogatunk semmilyen Szerzői Jog alatt álló anyagok letöltését, terjesztését, használatát! Nem támogatjuk a Felhasználói Licensz-szel nem rendelkező lemezek futtatását, terjesztését! Megpróbálunk minden Szerzői Jog alatt álló tartalomra mutató linkelést blokkolni (Töröljük a letöltési linkeket a felhasználók hozzászólásaiból) ! Nem támogatjuk az úgynevezett modchippek használatát, csupán a teljes körű információkat szeretnénk bemutatni, megosztani az érdeklődőkkel! Éppen ezért, ,,Vásárolj és használj eredeti játékokat"!

Az oldal fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A Wii Hungary nem garantálja, a weboldalhoz való folyamatos vagy hibamentes hozzáférést !
A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, és egyéb írott anyagok hozzáféréséből, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért Az oldal és üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal !

További információnkat keresse az oldal üzemeltetőit: [info@wiihungary.hu]

Az oldal üzemeltetője: K&A Game


Utolsó frissítés: 2009.11.12.

 

Oldal létrehozási idõ: 0.2376 másodperc, 0.1119 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 45. Memória használat: 1,043kb