masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

Támogatás
"Köszönöm szépen a sok segítséget és a leírásokat!"

"Szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget! Végre sikerült megjavítani a Wii-met, és nem kellett szervizbe vinni!"


Oldalunk célja a Magyar Wii társadalom segítése és összegyűjtése egy mindenre kiterjedő portálon. Igyekszünk friss híreket és letöltéseket megosztani veletek, step by step magyar nyelvű leírásokat készíteni valamint fórumozni és chatelni a felhasználókkal. Mivel az oldal csapata mind önkéntes, és szabad idejében foglalkozik az oldallal, nem tudunk mindenre azonnal reagálni, de emennyire csak futja erőnkből és időnkből, mindig megpróbálunk a lehető leghamarabb segíteni Nektek! Reméljük ezt észre is vettétek :-)<br>

Mint tudjuk, a legtöbb esetben a legjobb reklám, az elégedett vevő! Esetünkben ugyan mindent ingyen kaptok, de lényegében amikor az oldalon kaptok segítséget, tőlünk "vásároltok". És mivel a visszajelzések nagyon legfontosak, az alábbi néhány egyszerű tennivalóval tudjátok segíteni munkánkat, és kifejezni hálátokat:


Ha segítséget kapsz, jelezz vissza!


Ha valaki segített a fórumban, egy leírás segítségével sikerült valamit megcsinálnod, a letöltések közt megtaláltad a neked szükséges programot, jelezz vissza nekünk! Írj egy hozzászólást a fórumba, a letöltéshez, a leíráshoz, hogy sikerült és köszönöd a segítséget, írj privát üzenetet a segítőnek, írj a segítő profiljába vagy írj egy e-mailt az info KUKAC wiihungary PONT hu e-mail címre! Ezzel jelezve azt, hogy jó amit csinálunk! Minden visszajelzésért hálásak vagyunk!


Hirdesd az oldalt!


Ha segítettünk valamiben, és rendelkezel saját honlappal, vegyél rész Banner csere programunkban! Ez kölcsönösen jó Neked is, és nekünk is! Ha vannak további Wii-vel rendelkező, vagy a konzolok iránt érdeklődő ismerősöd, ajánld neki honlapunkat! Esetleg ha egy érdekes hírt olvasol oldalunkon, oszd meg azt barátaiddal twitteren, iwiwen, facebookon, stb, a hír alatt található megosztó funkciókkal


Segítsd a munkánkat!


Ha rendelkezel megfelelő angol nyelvű tudással, és rá bukkansz egy érdekes hírre, vagy netán találtál egy érdekes programot, amit szeretnél megosztani a többiekkel is, küld be azt!
Hír beküldése
Letöltés készítése
Esetleg ha olyan kérdést találsz a fórumban, amire tudod a választ, ne légy rest megosztani azt!


Adj bizalmat!


A weboldalak közt kapcsolatok tömkelege van. Ha az egyik oldalról egy másikra kattintasz, az mindkét oldalnak jó! Nekünk mert növekedik az átkattintások száma, a céloldalnak mert még többen megismerik azt. Így nyugodtan nézz szét társoldalainkon, nézd meg a hirdetőink oldalát! Ezzel semmit sem veszíthetsz, és nekünk nagyon sokat segítesz!

Donate!


S utolsó sorban, halkan megjegyzem, hogy lehetősség van paypal donate-ra is! Nekünk fizetnünk kell a tárhely bérleti díját, a domaint, a karbantartásokat és a nyereményjátékokat. Ha nincs hirdető, akkor bizony a mi saját zsebünkből mennek el a forintok. Amennyiben lehetősséged van, kérlek támogasd az oldalt néhány forinttal! Természetesen a donáció teljesen önkéntes, és nem kötelező! Köszönjük!


További kellemes böngészést kíván a Wii Hungary Team!


(min. 0.0001 BTC)

<script src="http://coinwidget.com/widget/coin.js"></script>
<script>
CoinWidgetCom.go({
wallet_address: "1AQW4v7TMCERsgW3ds7LperzgVySt4b2Sw"
, currency: "bitcoin"
, counter: "count"
, alignment: "bl"
, qrcode: true
, auto_show: true
, lbl_button: "Donate"
, lbl_address: "Bitcoin Address:"
, lbl_count: "donáció"
, lbl_amount: "BTC"
});
</script>

<br>

<form action="https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr" method="post" target="_top">
<input type="hidden" name="cmd" value="_donations">
<input type="hidden" name="business" value="dareeo@gmail.com">
<input type="hidden" name="lc" value="HU">
<input type="hidden" name="item_name" value="Wii Hungary">
<input type="hidden" name="currency_code" value="HUF">
<input type="hidden" name="bn" value="PP-DonationsBF:btn_donate_LG.gif:NonHosted">
<input type="image" src="https://www.paypalobjects.com/en_US/i/btn/btn_donate_LG.gif" border="0" name="submit" alt="PayPal - The safer, easier way to pay online!">
<img alt="" border="0" src="https://www.paypalobjects.com/en_US/i/scr/pixel.gif" width="1" height="1">
</form>

 

Oldal létrehozási idõ: 0.2423 másodperc, 0.1064 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 45. Memória használat: 1,070kb