Hír: Tovább bővült a Switch-re érkező játékok száma
(Kategória: Nintendo Switch)
Küldte: Norbi(HUN)
2017 február 04 szombat - 01:32:10
Tatsumi Kimishima elmondása szerint jóval több játék fog megjelenni Switch-re az első évben,mint amennyit korábban bejelentettek,vagyis konkrétan jelenleg több mint 100 játék készül több mint 70 kiadó gondozásában. Kimishima a Nintendo Switch-csel kapcsolatos stratégiájáról részletesebben is beszélt...

"Amikor a 2017-es szoftverkínálatunkat összeállítottuk, azt tartottuk fontosnak, hogy folyamatosan, hosszabb szünetek nélkül jöjjünk ki új játékokkal. Ez a felhasználókat arra ösztönzi, hogy aktívan játszanak a rendszeren,fenntartja az érdeklődést,ahogy a Nintendo Switch eladásainak momentumát is egyenletes szinten tartja.Épp ezért adjuk ki a Mario Kart 8 Deluxe-ot és a Nintendo Switch-en debütáló ARMS-ot 2017 első felében,valamint 2017 nyarán a Splatoon 2-t,amely a legtöbb rajongót vonzotta a Japánban tartott hands-on premieren.Hisszük,hogy ezek a címek jól reprezentálják a Nintendo Switch koncepcióját, amelynek lényege az,hogy bárhol,bárkivel,bármikor bele lehet kezdeni a játékba,és az,hogy a játékosok folyamatosan,egyre többet versenyezzenek egymással."

Kimishima azt is elmondta,hogy a Splatoon 2 mobileszközökre készülő voice chat funkcionalitással érkezik,amelynek segítségével akár nyolc Nintendo Switch-et is összehangolhatunk majd.

" Így próbálunk meg olyan címeket és játékkörnyezetet létrehozni,amely erősíti,és szélesebb rétegek számára teszi vonzóvá a piac kompetitív szegmensét,akik így szélesebb körben élvezik a játékokat, beszélnek és játszanak tovább a Nintendo Switch-en."

Ezekután pedig a szoftverkiadókról kezdett beszélni Kimishima,miszerint a január 13-án megtartott prezentáció után számos megkeresést kaptak különböző kiadóktól,akik az új rendszerre kívánnak játékot fejleszteni. Ezen az eseményen még az hangzott el,hogy több mint nyolcvan játék készül a konzolra több mint 50 kiadó fejlesztői kezei között,de azóta ezek a számok több mint százra és hetvenre emelkedtek.


Forrás: Részben az IGN Hungary


Ezen hír származási helye: Wii Hungary!
( http://wiihungary.hu/news.php?extend.1355 )


Oldal létrehozási idõ: 0.1271 másodperc, 0.0307 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 25. Memória használat: 3,806kb