Hír: Xbox Live a Nintendo Switch-en is?
(Kategória: Érdekességek)
Küldte: Norbi(HUN)
2019 február 04 hétfő - 16:31:51
Lehetséges,hogy a Microsoft semmibe veszi a szolgáltatás exkluzivitását és a lehető legtöbb platformra kiterjeszkedik?
Nos,ez elég érdekesen hangzik,azonban a Game Developers Conference 2019 programlistáján felbukkant egy érdekesség,miszerint a Microsoft az Xbox Live játékosközösségét növelni szeretné iOS, Android, Switch, Xbox és PC platformokon.

"Az Xbox Live most SOKKAL nagyobb lesz. A szolgáltatás 400 millió eszközről 2 milliárdra költözik az új platformok közti fejlesztői készletünknek hála."

A GDC oldaláról származó információk szerint a Microsoft célja,hogy összekösse az iOS, Android, Switch, PC és Xbox platformok játékosait az Xbox Live social rendszerén keresztül.Ezt úgy kell elképzelni,ami már a PC és az Xbox között is működik.Olyanok mint az Achievementek,a Gamer Tag-unk,a barátlistánk és minden egyéb.

"A játékszolgáltatás fejlesztők így megtakaríthatnak időt és kibővíthetik a játékostáboraikat,mivel a Microsoft menedzseli majd ezzel az interakciót több milliárd képernyő között."

Informátorok szerint az ehhez szükséges fejlesztői csomagot,tervek szerint szintén be is fogják mutatni még az idén a GDC-n.Ezen hír származási helye: Wii Hungary!
( http://wiihungary.hu/news.php?extend.1433 )


Oldal létrehozási idõ: 0.0460 másodperc, 0.0064 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 25. Memória használat: 3,775kb