Hír: Oldal újraindítása
(Kategória: Oldallal Kapcsolatos Hírek)
Küldte: Norbi(HUN)
2020 szeptember 03 csütörtök - 14:08:38

Sziasztok!

Szeretném az oldalt újraindítani, viszont nem a megszokott formában, hanem egy olyan konzol gamer összefogó oldalt,ahol lenne külön részleg a Nintendo-nak, a Playstation-nek és az Xbox-nak.Azért nincsen meghatározva,hogy teszem azt Nintendo Switch vagy PS4 vagy Xbox One,hogy ne egy adott generációra fókuszáljon az oldal, hanem egy adott tipusra,különben ugyan erre a sorsra jutna,mint a jelenlegi.Viszont teszem azt például a Nintendo-n belül meglenne az adott generációk fórum jellegben,ahogy a jelenlegi fórumunkban is van.
Ebben szeretnék olyan gamerek segítségét kérni,akik értenek az oldal szerkesztéshez, valamint nyitottak mind a három konzol óriás felé.
Mi anno a WiiHungary-t csupán kedvtelésből, hobbiból csináltuk és alakítottuk a legjobb tudásunk szerint azért mert szerettük csinálni,ezért szintén ebben a tendenciában keresném azokat a leendő személyeket,akik nem anyagi javakból csinálnák, hanem ahogyan anno mi és ahogyan az idejük megengedi.

Köszi hogy elolvastad és ha szeretnél segíteni az oldal újraindításában, akkor jelezd a topikjában hozzászólás formájában!Ezen hír származási helye: Wii Hungary!
( http://wiihungary.hu/news.php?extend.1443 )


Oldal létrehozási idõ: 0.0627 másodperc, 0.0076 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 25. Memória használat: 3,772kb