Hír: Pletykák a 2021-ben megjelenő Nintendo Switch-es nagy ágyúkról
(Kategória: Nintendo Switch)
Küldte: Norbi(HUN)
2021 január 03 vasárnap - 18:51:33
A Nintendo az utóbbi időben a mellkasához közel tartja a kártyáit, és a közelgő Nintendo Switch projektek nagy részét titokban tartja. A vállalatnak azonban kétségtelenül van néhány nagy játéka, amelyet 2021-ben tervez kiadni, csupán az a kérdés, hogy mik ezek a játékok. Míg maga a Nintendo továbbra is hallgat a 2021-es terveiről, elképzelhető, hogy az idén piacra dobott Nintendo Switch játékok egy része kiszivárgott az interneten.
Ez a lehetséges kiszivárgás a Twitter PH BRASIL felhasználótól származik, aki a múltban is kiszivárogtatott néhány Nintendo-s hírt. Noha nem mondott semmit kifejezetten, PH Brazil megosztotta a Nintendo négy franchise-át ábrázoló képét a "Feliz 2021" felirattal. PH Brazil ezt követően egy újabb tweet-el követte az újabb Nintendo franchise-t. Sokan mások ebből arra következtethetnek, hogy PH Brazil arra utal, hogy ezek a játékok vagy franchise-ok 2021-ben kerülnek bemutatásra Nintendo Switch-en.

A Twitter-en megosztott képet itt tudjátok megnézni. ----> {link}


Az első kép a The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 előzeteséből származik. Mivel 2021 a Zelda franchise 35. évfordulója, sokan azt várják, hogy a Nintendo nagyobb játékkiadásokkal ünnepel. Nem is lenne jobb módszer emlékezetessé tenni Zelda évfordulóját, mint a Breath of the Wild 2 régóta várt megjelenési dátumával.
A másik három franchise a Splatoon, a Metroid és a Fire Emblem. Ezek közül a Splatoon 3 kicsit még korainak tűnhet ,ebből következtetve talán a Nintendo egy bővítést tervez a jelenlegi Splatoon 2-re,viszont a Splatoon 2-höz az elmúlt évben kicsit elapadt a tartalom leszámítva az újra indított Splatfest-eket, így talán mégiscsak indokolt lehet egy Splatoon 3 kiadás. Ami a Metroidot illeti, lehetséges, hogy a tweet a Metroid Prime 4-re hivatkozik, de más pletykák szerint a játék még mindig évekre van a kiadástól. Talán PH Brazil is csak a pletykált 2D Metroid játékra próbál utalni, de ez egyelőre csak spekuláció.
A Fire Emblem: Three Houses most jelent meg 2019-ben, így kissé nehéz elhinni, hogy egy vadonatúj Fire Emblem játék érkezzen Nintendo Switch-re. Egy új Fire Emblem játék körülbelül két-három évente szokott megjelenni,szóval lehet hogy ezt inkább csak a rajongók szeretnék,ha így lenne.
PH Brazil hivatkozott még a pletykált Pokemon Diamond és Pearl feldolgozásokra is.Ezen hír származási helye: Wii Hungary!
( http://wiihungary.hu/news.php?extend.1467 )


Oldal létrehozási idõ: 0.1291 másodperc, 0.0110 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 25. Memória használat: 3,778kb