Hír: Érkezik angol nyelven is az Ask Iwata című könyv
(Kategória: Érdekességek)
Küldte: Norbi(HUN)
2021 január 11 hétfő - 17:55:27





Az Ask Iwata című könyv, amely a Nintendo néhai elnökéről, Satoru Iwatáról szóló írásokat tartalmazza, végül még idén megjelenik angolul. A könyvet eredetileg még 2019-ben adták ki Japánban, és a rajongók már néhány éve azon gondolkodnak, hogy valaha is lokalizálják-e. Most végre eldőlt ugyanis megvan a válasz egy határozott megjelenési dátummal.
2021. április 13-án az Ask Iwata végre megérkezik angol nyelvű iterációjába azok számára, akik maguk is el akarják olvasni a könyvet. A könyv interjúkat, írásokat és egyéb részleteket tartalmaz, amelyek az „Iwata Asks” sorozathoz kötődnek, amelyet a régóta elnök vezetett, amikor a Nintendó-val volt. Azt is mondják, hogy „betekintést enged a játéktörténelem egyik legkedveltebb alakjának vezetésébe, fejlesztésébe és tervezési filozófiájába”.
Amellett, hogy magában foglalja Iwata szövegrészleteit, a könyv a Nintendo más figyelemreméltó arcainak közreműködését is tartalmazza. Ezek közül az egyik legismertebb Shigeru Miyamoto, a legendás alkotó olyan franchise-ok mögött, mint a Super Mario Bros. és a The Legend of Zelda. Miyamoto a könyvben nem csak arról beszél, hogy Iwata milyen hatással volt a Nintendo idején, hanem arról is, hogy a társaság milyen volt nélküle.
Az Ask Iwata összességében a Nintendo egyik szeretett arcát hivatott megemlékezni.



Ezen hír származási helye: Wii Hungary!
( http://wiihungary.hu/news.php?extend.1471 )


Oldal létrehozási idõ: 0.0656 másodperc, 0.0079 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 25. Memória használat: 3,774kb