masinák
Hirdetés 2
Controller Infok...

Hirdetés

 

Új letölthető tartalmak a Nintendo eShop-ban
( Kategória: Wii Shop Channel frissítések Írta D@reeo - 2013 február 24 vasárnap - 13:13:44 )


A februárban megtartott Nintendo Direct közvetítésen több érkező tartalmat is bejelentettek, mind a 3DS, mind a Wii U háza tájékán, melyek a későbbiekben a Nintendo eShop-ból lesznek letölthetőek.

Elsőként a Harmoknight című játék került bemutatásra, melyben 50 pályán és 8 világon keresztül kell különféle zenei ritmusokra, ügyességi feladatokat megoldanunk (dobokat ütni, hangjegyeket gyűjteni, stb.). A tartalom március 28-től válik letölthetővé és március elején egy demo is érkezik.

A Kersploosh!-ban egy kútba dobott kő útját kell egyengetni egészen a csobbanásig. Persze ez nem lesz olyan egyszerű, mivel utunkat állják különféle akadályok, mint pizza, kő, fa, vagy akár sütemény is. A cím március 7-től lesz letölthető.

A Mario and Donkey Kong - Minis on the move, akció-puzzle játékban különféle módokban tehetjük próbára logikánkat, illetve ügyességünket. Ha a fejlesztől által készített feladatokat megunjuk,saját pályákat is kreálhatunk és ezeket megoszthatjuk ismerőseinkel is.

A Dillon's Rolling Western második része a The Last Ranger alcímmel jelenik meg, taktikai-akció játék lesz, melyben különféle védő elemeket állíthatunk fel, a legyőzött ellenfeleket pedig magunk mögé állíthatjuk, Egy másik játékmódban egy vonatot kell megvédeni a rablók támadása előtt. A megjelenés április 11-én várható.

Két korábban a Gameboy Color rendszerre megjelenő címet is bejelentettek. Ezek a Harvest Moon és a Legends of the River King. Az eShop Virtual Console címei alatt lesznek elérhetőek.

Egyes címek leértékelése mellett két további promóció került még bejelentésre. Aki március 21. és április 30. között regisztrál egy új 3DS kézikonzolt, illetve egy Luigis's Mansion - Dark Moon, vagy Pokémon Mystery Dungeon - Gates to Infinity című játékot, az a következő címek közül egyet ingyen letölthet: Super Mario 3D Land, Freaky Forms Deluxe, Art Academy - Lessons for everyone, Professor Layton and the Miracle Mask, Starfox 3D.

A Wii U Deluxe set tulajdonosai is profitálhatnak vásárlásaikból, mivel a megvett tartalmak értékének tíz százaléka visszajár, ezeket visszaforgathatjuk a következő vételünknél.


[Beküldte Shepard]

Hozzászólás: 3 Nyomtatóbarát változat FACEBOOK TWITTER
Hozzászólás
Új letölthető tartalmak a Nintendo eShop-banMongooseNX71 | febr 24 : 18:45

Vendég


Válasz erre
Háááát... ezek csak 3DS címek. WiiU eShop -ra érkezőkről valami?

Örvendetes, hogy a Nintendo ilyen mértékben akciózik illetve nyomatja a termékkapcsolást, ezzel ösztönözve a gépvásárlást.
Mondjuk én is ezt tenném, ha ilyen gyengén alakult volna a harmadik üzleti negyedévem.
[ módosítva febr 24 : 18:45 ]

Új letölthető tartalmak a Nintendo eShop-banShepard | febr 24 : 19:58


Hozzászólás: 177


Válasz erre
Ezek ki is maradtak...
Igazándiból a promóció volt a leglényegesebb hír, ezek mellett a korábban átdolgozott Virtual Console címeket említették (ugye lehet őket csak tablet-en is nyomatni). Összefoglalóan indie játékok (Runner 2 - a Bit trip szériából, Zen Pinball 2, Toki Tori), illetve új online szolgáltatások érkezéséről számoltak be (ezekre részletesebben nem tértek ki, csak a Wii Street U-ra). Ezen kívül pár DLC-ről szólt még a fáma, mint például AC3, Just Dance 4, vagy a SMB-hoz érkező Luigi-s kiegészítés. Összefoglalták még az összes 3rd party-s készülő címet, de semmi újdonság ezen a téren.

[ módosítva febr 24 : 20:05 ]
Connection Ambassador program letudva.
Segítetteim: Penisz, T_ibi, Angelus, Dimand Jozsef, Sitijani, Olahtomi86, Acelos, Don Carlo, Maria, Rooland, Bachrezso, HeAdsho, Fricix, Orzokiller, Simoka, TomDog, Tomiwii, Samberg, Erős Kristóf, "5959". Köszönöm nekik!


Új letölthető tartalmak a Nintendo eShop-banNorbi(HUN) | febr 25 : 00:11


Hozzászólás: 1469


Válasz erre
A Wii Street U barós kis alkalmazás!
Olyan mint az okostelefonoknál a térképben az utcakép.
Nekem bejön és örülök neki,hogy Free-ben letölthetô a cucc.
Aki felvesz valamelyik platformon barátnak,az írjon privátüzenetet itt az oldalon!!!


Nintendo Switch ID-m: 5496-7946-5968
Nintendo 3DS ID-m: 3025-2184-8454
Xbox-os ID-m: NorbiHUN Gaming
PS-es ID-m: NorbiHUN_Gaming


YouTube csatornám: NorbiHUN Gaming


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz

 

Oldal létrehozási idõ: 0.2689 másodperc, 0.1252 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 56. Memória használat: 1,137kb