sikerült megcsinálnom a következő féle képen: két féle filmmel csináltam meg (A vörös báró és a Feketék fehéren) és így kell kinéznie (azoknál a filmeknél ahogy csináltam) X:/feketekfeheren/feketek feheren.avi (a fájl formátum mindegy) /feketekfeheren.jpg X:/vorosbaro/vorosbar.avi /vorosbaro.jpg Én a "nagyobb tudású" testvérével csináltam a WDTV Live-al de tulajdonképpen csak anyi a különbség az hogy van rajta egy hálozati csatlakozó filmeket lehet másolni netre (youtube-ra) csatlakozik komponens kábel kimenet van rajta és még néhány olyan video file formátumokat játszik le amiről 90 százalék hogy nem hallotál róla (de azért meg említem: 3GP, FLV) ja és a frissítést netről tölti le tulajdonképp csak ennyi a különbség a másikkal nem tudtam ki próbálni de szerintem d@reonak meg van a másik kérd meg őt, hogy csinálja meg
Regisztrált: 2007 júl 05 cs , 05:13 Lakóhely: Magyarország Üzenetek: 1513
Nincs még WDTV-m, de a nagyobb tesója (WDTV Live!) nem csak ennyiben különbözik. Elérhető vele a hálózat is, így akár a PC-den lévő filmeket is lejátszhatod vele. Ha összejön egy kis pénz, akkor beszerzem én is. Szóvel tessék vásárolni tőlem Wii mote-ot meg egyéb kütyüket, hogy vehessek WDTV-t Üdv
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Skacok,szeretném egy olyan ember véleményét kikérni,akinek egy Samsung Galaxy 551 telója van. Minden érdekelne vele kapcsolatba,negatívumok és pozítivumok egyaránt. Nézegettem a neten,sokat olvastam is már róla,de az igazság az,hogy jobban érdekelne egy olyan ember véleménye,akinek már megvan egy ideje ez a tipusú telója.
Sziasztok, nagyon be jött nekem ez a HDD –ről futatott játékok az USB loader -es borító kezeléssel. Az lenne a kérdésem, hogy valami hasonlót nem tudtok asztali DVD lejátszóhoz a filmek nézegetéséhez. Persze borítóval együtt, az lenne a lényeg. Köszi
Szerintem egy Popcorn-al jobban jársz.Nekem van benne egy 2 tb merevlemez.A borítókat is leszedi a netről. Tud torrentezni.Youtube.Facebook.stb.stb.. Janis Joplin..
Regisztrált: 2007 júl 05 cs , 05:13 Lakóhely: Magyarország Üzenetek: 1513
Vagy ha sem sürgős, akkor várj egy kicsit (vagy rendeld elő) a Raspberry Pi-t és arra tegyél fel XBMC-s rendszert. Én is ezt fogom tenni, és a hálózatis médialejátszó kijön kb 12.000ft-ból (és e mellett van egy teljes értékű "számítógéped")
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games