masinák

Fórumok
Virtual Console Vs. HDTV
Wii Hungary!  Fórumok  Wii ...  Wii Multimédia...

<< Előző téma | Következő téma >>
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
joceee
2008 jan 08 k , 04:35

Regisztrált tag #43
Regisztrált: 2007 dec 16 v , 11:29
Üzenetek: 15
Hello mindenkinek!

Ma letöltöttem a Super Mario-t és a Super Mario 3.-at a Wii-re!
A problémáim ott kezdődtek,hogy mikor el akartam indítani a játékokat az LCD-tv-m közölte,hogy "nem támogatott üzemmód" és egy fekete képernyőt bámultam hülyén.Wii-n reset,utánna
beállítások,és a képbeállításoknál HD-ről átkapcsoltam 50Hz-re.Mondanom sem kell ugyanaz a felirat fogadott mint az előbbiekben.Vissza a beállításokhoz 60Hz próbál,de ugyanúgy semmi csak a sötétség a tv-n.
Na itt már kezdtem ideges lenni,de ekkor eszembe jutott,hogy
kaptam én a Wii-hez sima mezei AV kábelt is.Tehát HD kábel kicserél gyári Av kábelre,és láss csodát megy a dolog....

Azt kérdezném a nálam okosabbaktól,hogy van e rá mód hogy a kábelek cserélgetése nélkül megoldjam ezt a problémát,és persze továbbra is a HD-t szeretném használni.

A másik dolog,hogy a Nintendo azért közölhette volna,mielőtt elköltöttem a két játékra 1000 pontot,hogy cseszhetem mert nem fog menni HD kábellel a dolog...ez szerintem nagyon nem fair,mert ha azt ki tudják írni,hogy milyen kontrolerekkel játszható,meg használati útmutatót mellékelnek,akkor erről miért nem szólnak,pedig szerintem egyre kevesebben lesznek azoka akik hagyományos tv-n nyomják a játékokat...

Ha valaki tálálkozott már ugyanilyen problémával kérem segítsen nekem...

Köszönöm
Vissza az elejére
quieT
2009 dec 28 h , 08:11
Wiivát!

Regisztrált tag #971
Regisztrált: 2009 szept 16 sze , 08:13
Üzenetek: 107
A Nintendo közölte is!
Amikor a Shop Channelben kiválasztasz egy játékot, ott van egy "More Details" nevű gomb. Ha arra rámész, akkor egy leírást olvashatsz a játékról, amiben fel is hívja a figyelmet, hogy csak az AV mód támogatott a játék futtatásánál.

[ Módosítva 2009 dec 28 h , 08:11 ]
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2010 jan 27 sze , 04:25
Game-er

Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Hali,ez igy van ahogy Quiet irta,katt a MORE DETAILS-ra ès a szöveg vègèn megtalálod,el is van különitve.
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF