Ma letöltöttem a Super Mario-t és a Super Mario 3.-at a Wii-re! A problémáim ott kezdődtek,hogy mikor el akartam indítani a játékokat az LCD-tv-m közölte,hogy "nem támogatott üzemmód" és egy fekete képernyőt bámultam hülyén.Wii-n reset,utánna beállítások,és a képbeállításoknál HD-ről átkapcsoltam 50Hz-re.Mondanom sem kell ugyanaz a felirat fogadott mint az előbbiekben.Vissza a beállításokhoz 60Hz próbál,de ugyanúgy semmi csak a sötétség a tv-n. Na itt már kezdtem ideges lenni,de ekkor eszembe jutott,hogy kaptam én a Wii-hez sima mezei AV kábelt is.Tehát HD kábel kicserél gyári Av kábelre,és láss csodát megy a dolog....
Azt kérdezném a nálam okosabbaktól,hogy van e rá mód hogy a kábelek cserélgetése nélkül megoldjam ezt a problémát,és persze továbbra is a HD-t szeretném használni.
A másik dolog,hogy a Nintendo azért közölhette volna,mielőtt elköltöttem a két játékra 1000 pontot,hogy cseszhetem mert nem fog menni HD kábellel a dolog...ez szerintem nagyon nem fair,mert ha azt ki tudják írni,hogy milyen kontrolerekkel játszható,meg használati útmutatót mellékelnek,akkor erről miért nem szólnak,pedig szerintem egyre kevesebben lesznek azoka akik hagyományos tv-n nyomják a játékokat...
Ha valaki tálálkozott már ugyanilyen problémával kérem segítsen nekem...
A Nintendo közölte is! Amikor a Shop Channelben kiválasztasz egy játékot, ott van egy "More Details" nevű gomb. Ha arra rámész, akkor egy leírást olvashatsz a játékról, amiben fel is hívja a figyelmet, hogy csak az AV mód támogatott a játék futtatásánál.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games