Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
saxchivava írta ...
Bedugtam az infrabart is, többször kihúztam majd vissza, de semmi. Próbáltam közelről és távolabbról is, de semmi. Sőt még az angol nyelvű leírásba találtam olyat, hogy bizonyos berendezések zavarhatják esetleg a jelet ezért kikapcsoltam a karácsonyi lámpákat stb. A négy világító pöttyöt szabad szemmel nem lehet látni? Csak fényképezőn vagy kamerán? Elvileg az infrabarnak kéne vennie az "A" gomb jelét is? Ha igen akkor jó az infrabar mert a Norbi(HUN) által csatolt képre is egy A gomb megnyomásával jutottam amit hang is kísért.
Igen az infrabar-on világító ledeket szabad szemmel nem lehet látni csak videó kamera,fényképezőgép....segítségével.Az is igaz,hogy az erős fény mint például a közvetlen napfény is zavarhatja az infrasugár útját,valamint az is fontos,hogy az infrasugár útját semmi ne akadályozza,mint például az asztalon lévő virág,aminek a levelei bele érnek az infrasugár útjába.Az viszont nem hogy az infrabar veszi az "A" gomb jelét is.A WiiRemote valójában teljesen Bluetooth-szos vezérlésű,egyedül az elején található kis fekete téglalap alakú felület nem mivel az az infra.Tehát az "A" gombra és az összes másikra anélkül is reagál,hogy a WiiRemote-ot a Sensorbar felé tartanád.Ez a Bluetooth.Viszont azt a kis kezet csak akkor láthatod a képernyőn,ha a WiiRemote-ot a Sensorbar felé tartod.Ez az infra. Feltételezem,hogy tisztába vagy a dolgokkal ezért ne oktatásnak vedd kérlek,hanem segítségnek.Ha ezek után sem csinál semmit csak egy dolog lehet......HIBÁS A WiiRemot-od.(Ez csak akkor igaz,ha megbizonyosodtál arról,hogy a Sensorbar ledjei valóban világítanak!!!)
Regisztrált: 2007 júl 05 cs , 05:13 Lakóhely: Magyarország Üzenetek: 1513
Szépen összefoglalták már neked a válaszokat. Az infa fényt szabad szemmel nem láthatod, de ha van kamerás telefonod, akkor azzal is láthatod, ha esetleg nem lenne kamerád/digit fényképeződ.
A Wiimoton az első led folyamatosan világít, ugye? Infrabar a tv tetejére, és 2m-ről szépen egyenesen irányítsd rá a wiimotot. Biztos vagyok benne, hogy már kipróbáltad, de a kedvemért tedd meg megint légy szíves. Ha most se müxik, akkor vidd vissza, mert sajnos több tippünk szerintem már nem lesz.
Regisztrált: 2010 dec 21 k , 01:45 Lakóhely: Diósd Üzenetek: 13
Sziasztok!
Köszi az infókat! evilaci: Nem hülyeség amit írtál. Próbáltam én erősen mozgatni, gyengéden stb, de a kicsike kéz nem jelent meg egy pillanatra se a képen sajna. Norbi(HUN): Az infrabar-t már sajna nem tudtam tesztelni mert az idő szűkössége miatt visszavittem a gépet és cserét kértem. Nem szeretném ha ajándék nélkül maradnának porontyok. Remélhetőleg ma este már nem találkozok ilyen hibával.
D@reeo: A Wiimoton az első led folyamatosan világított. A bart rátettem a tv tetejére ahogy a leírásokban is volt, de semmi. Próbáltam közelebbről is, meg hogy folyamatosan közeledek hozzá stb.
Köszönöm hogy ilyen segítőkészek vagytok, remélem már nem találkozok ilyen esetekkel a jövőben!
Örülök,hogy sikerült meghoznod (szerintem) a legjobb döntést és bízom benne,hogy az új géppel már nem lesz semmi gond,ha netán mégis akadna valami bibi,akkor nyugodtan írj és mi segítünk Neked továbbra is.
Nekem az lenne a nagy kérdésem, vagyis kérdéseim, hogy: 1. Honnan tudom meg a Wii kódom? 2. Hogyan tudok Virtual Consol játékkal játszani? Mert nekem vannak a sz.gépemen snes, meg egyéb Nintendo játékok, amikhez emulátort használok.Ezeket el tudom indítani valahogy a gépen?
Ja és még vmi. Nálam nem működik a WiiConnect24 és a Wii Shop sem. Vmit kér h fogadjam el vay mi, nem igazán rtem, mert ilyet egyik menüben sem találtam. Vmi Internet terms agreement vagy mi.
Segítsen vki, mert így nem is lehet semmit használni.
Lolli írta ...
Sziasztok!
Nekem az lenne a nagy kérdésem, vagyis kérdéseim, hogy: 1. Honnan tudom meg a Wii kódom? 2. Hogyan tudok Virtual Consol játékkal játszani? Mert nekem vannak a sz.gépemen snes, meg egyéb Nintendo játékok, amikhez emulátort használok.Ezeket el tudom indítani valahogy a gépen?
Ja és még vmi. Nálam nem működik a WiiConnect24 és a Wii Shop sem. Vmit kér h fogadjam el vay mi, nem igazán rtem, mert ilyet egyik menüben sem találtam. Vmi Internet terms agreement vagy mi.
Segítsen vki, mert így nem is lehet semmit használni.
Szia a Wii-d Friend kódjáról itt a FÓRUMON aWII Friend Code topik 2.oldalán megtudsz mindent. Virtual Console-on úgy tudsz játszani,hogy a Shop Channel-ből letöltöd Wii Pontokért.A WiiConnect24-nél igen el kell fogadnod,vagyis nyomj rá az agreement-re.Azután már a Shop Channel-t és az Internet Channel-t is fogod tudni használni.Különben hackel-t a Wii-d?Ha hack-elt a Wii-d akkor más a helyzet,de akkor sem biztos,hogy a számítógépen használt Nintendo játékokat elviszi a Wii-d. Mellesleg ha hack-elt a Wii-d és a további kérdések is hack-el kapcsolatosak,akkor ne ebben a topik-ba folytassuk.
Nagyon köszike, sikerült megoldanom, a hackel mg várok, mert most vettük, szal még garis, inkább legyen még az, nehogy az legyen h beüt krakk és nincs rajta gari. Egyelőre akkor gyűjtöm a pontokat és vásárolgatok. Pontot csak friend-ekkel lehet vagy máshogy is? A játékhoz kaptam 4 kártyát is, egy Wii, egy Sport egy Super Mario, és a Wii partyhoz is. Ezeknek mi a célja? Mit tudok kezdeni a rajta lévő kódokkal?
Áttudod váltani a csillagokat Wii pontokra.Van neki egy topik is,ott megtalálsz mindent róla.Ja és pontokat még lehet szerezni a Connection Ambassador Promotion-al.Ennek is van saját topik-ja.Érdemes olvasgatni róla.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games