Sziasztok! Én nyertem egy wii-t, hamarosan megkapom postán. Nekem nincs szükségem rá, ugyhogy ha még kerestek wii-t és tudtok várni míg megjön, megegyezhetünk egy korrekt árban.
sziasztok, nekem nincs kozom hozzajuk, de a konzolvilag (.hu) ami a vaci uton van, eleg jo hely. az eladok korrektek, az arak rendben vannak. Az uj generacios wii most epp 60e korul van, nagykerben meg 50 korul, de azt kevesen tudnak szerezni.
Sziasztok. Én most készülök venni egy wii-t. Ha tudtok pár okos tanácsot, ötletet adni azt nagyon megköszönném. Van-e valami amire érdemes odafigyelni az áron kívűl . Gondolok tipusszámra vagy valami ilyesmire. Ha nagyon zöldséget kérdezek akkor bocs, de még nagyon kezdő vagyok a témában. Előre is köszönöm.
Köszönöm a gyors választ. Lehet butaságot kérdezek, de létezik magyar nyelv a konzol fmenü nyelve között? Ill. léteznek magyar "feliratos" magyarosított játékok? Eddig csak PC-n játszottam és ott volt gyárilag magyar játék, csak ezért kérdeztem...
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games