Regisztrált: 2008 nov 13 cs , 11:15 Lakóhely: Budapest XV. Üzenetek: 13
Végy egy HD komponens kábelt és máris választható a 480p! Én is azt használok LCD TV-én.Azért egetverő képminőséget ne várj a picurka Wii-től!Nem HD konzol!
Végy egy HD komponens kábelt és máris választható a 480p! Én is azt használok LCD TV-én.Azért egetverő képminőséget ne várj a picurka Wii-től!Nem HD konzol!
Szia!Tudnál nekem segíteni vagy bárki!!!Vettem egy HD komponens kábelt minden jó csak abban a pillanatban,hogy usb-n keresztül rádugok egy vinyót eltűnik a kép viszont a gyári kábellel minden rendben működik!!!Ez vajon mitől lehet!Ja a tv egy Samsung LE22B350-es ha ez segít valamit!
Regisztrált: 2010 jan 12 k , 09:46 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 770
BelsoValtozas írta ...
Üdvözletem!
Wii vásárlását tervezem, de nem tudom, hogy egy 66 cm-es HD-Ready TV-n (1366x768) milyen lenne a kép minősége (szétcsúszás, aránytalanságok, recés-kockás kép, vibrálás, egyéb HD támogatás hiánya miatti problémák). Tudom, hogy a platform nem a grafikáról szól és önmagában nem is zavarna szerényebb látvány, de érdekelne, hogy nem lenne-e túlzottan rossz a minőség, hallottam ugyanis ilyen pletykákat az LCD TV-kel kapcsolatban. Bízom, benne, hogy tudtok segíteni. Előre is köszönöm.
Nem, semmi ilyen probléma nincs a véleményem szerint. Ha esetleg megnézel egy bevásárlóközpontot, ahol ki van téve próbára Wii mondjuk egy hatalmas plazma TV-vel, még azon is nagyon jól néz ki. A Wiiben van widescreen is, szóval a kép széthúzásával nincs probléma. Ha veszel hozzá egy komponens kábelt, akkor azzal lehet elérni a legszebb megjelenést tudomásom szerint.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Hát először is pocakos probléma volt ezért külön topikot nyitni mikor ott van például a Kérdések topik.D@reeo-ra bízom a topik sorsát.Másodszor szerintem LCD TV-n szép lesz a megjelenítés,de HD-re ne számíts,valamint a szép megjelenítéshez ne spórold ki a komponens kábelt sem.Szétcsúszástól nem kell félni mivel a Wii-n lehet állítani 16:9-es arányt és 4:3-ast.
Elég nagy árkülönbségeket látok egyes kábelek között, ez a boltok "érdeme" vagy ennyire eltérő tulajdonságokkal bírnak? Ez pl. megfelelő? {link} vagy ez {link}
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games