Lecseréltem a régi hagyományos Tv-met egy új LCD LED tv-re. Próbáltunk játszani a Nintendo Wii-vel, de ütemkésése van. A Remotén hamarabb van a hang, mint a Tv-n, és a mozgásnál is késésben van a kép.
Elég zavaró így játszani. Hogy tudnám megoldani ezt a problémát??
beállítás a tv tipus: 60Hz(480i). a hdtv nem aktív. 16:9 Sensor Bar-- sensitivity a maxon van 5-ös fokozat.. Szerintem más nem nagyon számít. Olyan mint a müholdas adásnál, pár ms késés.
Regisztrált: 2009 aug 20 cs , 09:16 Üzenetek: 1727
infidel írta ...
szia!
beállítás a tv tipus: 60Hz(480i). a hdtv nem aktív. 16:9 Sensor Bar-- sensitivity a maxon van 5-ös fokozat.. Szerintem más nem nagyon számít. Olyan mint a müholdas adásnál, pár ms késés.
A HDTV beállítás csak komponens kábellel megy, ha jól tudom. Nekem is LG lcd tv-m van, komponens kábellel hibátlanul megy minden, nincs késés. Egyébként próbáltam gyári és utángyártott kábelt is, a gyárival nem is volt semmi gond, de az utángyártottnál előfordult (Speedlink), hogy elment a kép, mintha nem kapta volna meg a tv a jelet megfelelően, mindez véletlenszerűen történt: 1-4 óra játékintervallumon belül.
Regisztrált: 2010 aug 13 p , 09:15 Lakóhely: Dunaújváros Üzenetek: 97
Én sem javaslom az utángyártott kábeleket.Nálam is volt,hogy elment a kép,néha a hang is.nem volt teljesen tiszta a kép.érdemes gyári nintendo komponens kábelt vásárolni!sztm.
Jött egy info, hogy a LED TV-k szép és jó, de játékra nem való. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?? Lehet, hogy ez a baj???? Elképzelhető, hogy a Led Tv-nek az elektronikája a játéknál lassabb?
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games