MongooseNX71 ugyis le fogja irni, hogy a markasabbak jobban arnyekolnak, ami valoszinuleg igaz is, de, ha nem fogsz ki valami lemont, akkor szerinetm az altalam linkeltekkel is meg leszel elegedve.
SnakeByte -ról azt mondják, nagyon összeszedte magát az elmúlt pár évben és igazán minőségiek a termékeik (kb. mint anno a MadCatz meg a Nyko, bár ez utóbbi manapság szintén elég sokat javult) és a BigBen holmik is igen jó ár/érték arányúak, ahogyan Waxxer kolléga is éppen ezt a kettőt ajánlotta fentebb. Egy biztos: az "eredeti" Nintendo kiegészítők/tartozékok közel sem annyival jobbak, mint amennyivel drágábbak. Legalábbis a Wii viszonylatában.
Amúgy meg: Vastag legyen, hosszú legyen, aranyból legyen a vége.
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hogy régebbi nem HD tv-n hogy tudnám javítani a képminőséget? Mondjuk hogy élesebb legyen a kép kicsivel, vagy ilyesmi, valami ötletetek? Néztem egy ilyen {link} kábelt, ez egy Wii RGB kábel, azt olvastam hogy teltebbek lesznek a színek, de viszont élesebb nem lesz a kép tőle? Válaszotokat előre is köszönöm!
Igen. Pontosabban kontrasztosabb. Hiszen külön kábeleken megy a képernyő pixeleit összetevő 3 alapszín (Red-Green-Blue = RGB) és nem zavarják meg egymás jeleit. Ezért szebbek a színek és tűnik élesebbnek a kép is, ha ilyen kábelt használsz. Non plusz ultra, ha jó az árnyékolása (jó vastag a madzag) és esetleg aranyozottak a csatlakozók (kevesebb Oxigén van a fémben, így méginkább zavarmentesebb a jelfolyam). Nagyjából ennyi.
Tudom, hogy nem mostani topic, de aki látni akarja a különbséget a kompozit és a komponens kábel között annak ezt a linket ajánlom : {link} Vigyétek a kurzort a kép fölé és tádá.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games