A Metacritic.Com -on a felhasználók értékelései szerint kitűnő fogadtatásban részesült eddig a játék, kivétel nélkül 10 -es és 9 -es osztályzatokat kapott. ( És jóhiszeműen tekintsünk el az egy darab 0% -os minősítéstűl, neki valószínűleg más az értékítélete... ) Mögötte a Dead or Alive Dimensions (90%) , SuperStreet Fighter 4 (86%), és a Ghost Recon Shadow War (83%) követi. A hivatalos (újságírói) minősítések 97%-ról 94%-ra csökkkentek összességükben, de azért ez is feltétlanűl figyelemre méltó és abszolút első a 3DS gamék között.
Az eredeti Nintendo -s Starter Kit a legkirályabb sztem. 5000 pénz Retromania -nál és tényleg korrekt, ami bennne van. {link} Tartalma: - hordozó táska - 2db érintőceruza - fülhallgató - törlőkendő - kijelzővédő kólia az alsó és a felső képernyőre - játékkazetta tartó tok (4db kártyának) A szilikon sem rossz, mert a gépet is védi kívülről (ütés, karcok) és a kezedből sem csúszik ki a cucc. Csak én azért nem bírom, mert kegyetlenűl összeszedi a port. A Wii kontroller-huzatát is ezért nem szeretem, de használom, mert a Motion Plus miatt azért jóval stabilabban egybentartja az egészet és az sem utolsó, hogy a gyerekektől sem kell annyira óvni.
Akkor pont az a szitu a konzol boltba is mint az 576-ban. Mongoose is így járt. Minden jel arra utal,hogy ez a Zelda egy tuti játék.Megyek is folytatni én is a N64-es verziósat.
Én is így jártam állítólag pólusi 576-ban van még 1 db , ha el nem vitték már azóta , de oda már nem mentem át.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games