Igen. Enyhén nem kicsit. Ps3 -on Darth Vader a "vendég" karakter.
x360-on meg yoda am nekem csak a tekken2 volt meg, ha már verekedős játékok, de nagyon f*snak találtam a legjobbnak az mk-t találtam,de annak csak a demójával játszottam
UFC gamék is jók, meg PS3 Move -ra a THE FIGHT. Viszont a Def Jam szériát de nem szeressem... DC -re a Power Stone és a Guilty Gear volt még, ami a SoulCalibur és a DoA mellett még jó volt, bár én a 2D Beat'em Up -okat nem nagyon bírom. Sem a pankrációs cuccokat.
Regisztrált: 2010 jan 03 v , 07:46 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 683
Def Jam nem a legjobb, de haverokkal szerintem elviselhető. A pankráció nálam SmackDown VS Raw 2011, de az is szigorúan haverokkal ( úgy amúgy nagyon vicces tud lenni )
Igen. Valószínűleg ezek azért is ideális bunyós-buli játékok, mert viszonylag könnyen és gyorsan tanulhatóak, mindenki számára könnyen követhetőek, szinte mindben van valami féle Tag-mód, így minnél többen részesei lehetnek egy meccsnek.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Ma volt szerencsém kipróbálni a Street Fighter 4-et és azt kell hogy mondjam nem rossz. Remélem lesz rá lehetôségem,hogy a DoA-ot is kiproóbálhassam a közeljövôben.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games