Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49 Üzenetek: 2093
Biztosan sokan hallottatok már az Emulátorokról... Van egy tökéletes Nintendo 64 Emulátor is. Azért nyitottam erre új Topic-ot, mert az utóbbi időkben elég sokat fejlődött! Alig találni olyan játékot, amit ne játszana le, vagy képi hibái lennének. Engem azért fogott meg nagyon, mert lehet "Netplay" módot is választani. De ehez már a Project64K nevű program kell! Nah arra gondoltam, hogy lehetne csinálni egy szervert, ahol mindíg a magyarok vannak fent! Nekem sikerült már egy server-t csinálnom, de nem volt rá eséjem, hogy kipróbáljam, hogy másoknál is látszik-e. Ha szeretnétek egy server-t a magyaroknak, akkor próbáljuk meg eggyütt összehozni egy servert. Ide írhattok, hogy mi legyen a neve stb. Remélem nem csak engem érdekel, és nem csak én írok ide! Ha van valami új infótok, azt se féljetek megosztani! Kérlek szavazz a fentebb!
Regisztrált: 2010 jan 12 k , 10:46 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 770
Nem, kailerra szerverről van szó. Tehát a kailerrás emulátorokon nem úgy történik a multiplay hogy konkrétan egymáshoz csatlakozunk, hanem egy szerveren játszunk, mint bármilyen online játékban. Régen sokat játszottam Super Smash Bros.-t ilyen szervereken. Az a baj, hogy én úgy tudom a kailerrát támogató Project64 emulátorból csak egy van és az meg nem volt olyan fejlett, előfordultak grafikai hibák, meg sok játék nem is indult.
tutajkk írta ...
Nem, kailerra szerverről van szó. Tehát a kailerrás emulátorokon nem úgy történik a multiplay hogy konkrétan egymáshoz csatlakozunk, hanem egy szerveren játszunk, mint bármilyen online játékban. Régen sokat játszottam Super Smash Bros.-t ilyen szervereken. Az a baj, hogy én úgy tudom a kailerrát támogató Project64 emulátorból csak egy van és az meg nem volt olyan fejlett, előfordultak grafikai hibák, meg sok játék nem is indult.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Super Smash Brawl-al tudunk úgy nyomulni,hogy te ugye emun én meg Wii-n? Ha igen,akkor karácsony és szilveszter között nyomhatjuk majd. Azért csak akkor mert karácsonyi ajándék lesz.
Úgy nem lehet! Az emulátoron a 2. kontrollert messziről irányítják. Meg nagyon gagyi a gépem, és a Super Smash Bros. Brawl nagyon lassan megy rajta. (( De azért köszi!
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games