Én a sima kalkulátort leszedtem. Sosem árt egy számológép egy mobil eszközre. Jöjjenek csak nyugodtan az ilyen app -ok, ne csak a játékok! Gondolj bele, hogy hány fiatal viszi inkább a 3DS -ét magával, mint a mobiltelefonját... D (mármint a japán sulikban)). "Rókabőrös" a te nézeted szerint. De -immár sokadszor írom- NE magyar szemmel nézd a dolgot, hanem japánival. Ezt nagyon sokak gyomra nem képes bevenni. Ami japán cucc, az drága. De perfekt. Azt a kalkulátort meg igen jól megcsinálták, mert van bene tudományos mód, többféle szögszámítás, jó sok mértékegység átváltó és pofás (retro) kinézetű a cucc. A Mario -s annyiban más, hogy a grafikája Mario -s. (mint a képeken is látható, ha beírod a Gúúgliba). És asszem abban van Pet Life Calculator. Rád bízom, hogy kisakkozd, az mit is takar...
Regisztrált: 2009 aug 20 cs , 11:16 Üzenetek: 1727
Laci, ezt a teljes listát honnan szedted össze? Mert én kb. a felét ha megtaláltam ezeknek az eShop listán (kereséssel más, mert azzal természetesen mindegyik megvan, de böngészni nem tudtam az összeset).
Regisztrált: 2010 jan 03 v , 08:46 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 683
Természetesen a Software Search menüben, nem azzal a lentivel, hanem a menüben. Ott mindent All-ra raktam, kivéve a Platform-ot, ott ügye a DSi Ware-t választottam.
Én a sima kalkulátort leszedtem. Sosem árt egy számológép egy mobil eszközre. Jöjjenek csak nyugodtan az ilyen app -ok, ne csak a játékok! Gondolj bele, hogy hány fiatal viszi inkább a 3DS -ét magával, mint a mobiltelefonját... D (mármint a japán sulikban)). "Rókabőrös" a te nézeted szerint. De -immár sokadszor írom- NE magyar szemmel nézd a dolgot, hanem japánival. Ezt nagyon sokak gyomra nem képes bevenni. Ami japán cucc, az drága. De perfekt. Azt a kalkulátort meg igen jól megcsinálták, mert van bene tudományos mód, többféle szögszámítás, jó sok mértékegység átváltó és pofás (retro) kinézetű a cucc. A Mario -s annyiban más, hogy a grafikája Mario -s. (mint a képeken is látható, ha beírod a Gúúgliba). És asszem abban van Pet Life Calculator. Rád bízom, hogy kisakkozd, az mit is takar...
ha tudományos, jól kihasználja a DS-t, szép, akkor simán megéri azt a kb. ötszáz forintot szerintem pet life? bele se merek gondolni! kiszámítja hogy hány vizsla volt a kutyám családfájában vagy mi?
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
MongooseNX71 írta ...
nah, most ápdécoltam, ment is a store ikon a menübe (később meg a hasznavehetetlen videos is). a játékok közül a xevious nyerte el nagyon a tetszésemet a 3D classicsból, gyűjtök is rá amúgy nagyon bejön a design-ja a storenak, meg úgy az alsó képernyőnek. arra késztet, hogy mindig vegyek egy új ikont
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Egy kis jó hír. Hivatalos nevén 3DS Ambassador (Nagykövet) néven fut az a kezdeményezés, amelynek keretében a Nintendo próbálja kiengesztelni a 3DS vásárlását elsiető rajongókat a vártnál korábban meglépett árcsökkentés miatt. A teljes repertoár egyelőre ismeretlen, viszont a vállalat két új játékot leplezett le, amit a 3DS-tulajdonosok ingyen kaphatnak meg: ezek a Game Boy Advance-ra megjelent Super Mario Bros. 3 (avagy Super Mario Advance 4), illetve a Kirby and the Amazing Mirror.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games