masinák

Fórumok
[szavazás] Nintendo eShop
Wii Hungary!  Fórumok  Általános infók  Szavazások

<< Előző téma | Következő téma >>
Oldal:   <<        >>  
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
MongooseNX71
2011 aug 03 sze , 08:45
Vendég

Én a sima kalkulátort leszedtem. Sosem árt egy számológép egy mobil eszközre. Jöjjenek csak nyugodtan az ilyen app -ok, ne csak a játékok! Gondolj bele, hogy hány fiatal viszi inkább a 3DS -ét magával, mint a mobiltelefonját... D (mármint a japán sulikban)).
"Rókabőrös" a te nézeted szerint. De -immár sokadszor írom- NE magyar szemmel nézd a dolgot, hanem japánival. Ezt nagyon sokak gyomra nem képes bevenni. Ami japán cucc, az drága. De perfekt.
Azt a kalkulátort meg igen jól megcsinálták, mert van bene tudományos mód, többféle szögszámítás, jó sok mértékegység átváltó és pofás (retro) kinézetű a cucc.
A Mario -s annyiban más, hogy a grafikája Mario -s. (mint a képeken is látható, ha beírod a Gúúgliba). És asszem abban van Pet Life Calculator. Rád bízom, hogy kisakkozd, az mit is takar...

[ Módosítva 2011 aug 03 sze , 08:46 ]
Vissza az elejére
Laci99
2011 aug 03 sze , 11:31

Regisztrált tag #1490
Regisztrált: 2010 jan 03 v , 08:46
Lakóhely: Budapest
Üzenetek: 683
Heti Update:

Nintendo Ambassador Program Videó (nem 3D-s, csak szövegek vannak).

Egyenlőre ennyi Holnap jön a nagy Update

Mongoose, kiraknád akkor majd az Update-eket a listára? Köszi

[ Módosítva 2011 aug 03 sze , 12:04 ]
Vissza az elejére
Mohikan
2011 aug 03 sze , 01:38

Regisztrált tag #929
Regisztrált: 2009 aug 20 cs , 11:16
Üzenetek: 1727
Laci, ezt a teljes listát honnan szedted össze? Mert én kb. a felét ha megtaláltam ezeknek az eShop listán (kereséssel más, mert azzal természetesen mindegyik megvan, de böngészni nem tudtam az összeset).
Vissza az elejére
Weboldal
Laci99
2011 aug 03 sze , 01:44

Regisztrált tag #1490
Természetesen a Software Search menüben, nem azzal a lentivel, hanem a menüben. Ott mindent All-ra raktam, kivéve a Platform-ot, ott ügye a DSi Ware-t választottam.
Vissza az elejére
yoshka
2011 aug 03 sze , 01:46

Regisztrált tag #3497
Regisztrált: 2011 márc 17 cs , 07:02
Lakóhely: budapest
Üzenetek: 398
MongooseNX71 írta ...

Én a sima kalkulátort leszedtem. Sosem árt egy számológép egy mobil eszközre. Jöjjenek csak nyugodtan az ilyen app -ok, ne csak a játékok! Gondolj bele, hogy hány fiatal viszi inkább a 3DS -ét magával, mint a mobiltelefonját... D (mármint a japán sulikban)).
"Rókabőrös" a te nézeted szerint. De -immár sokadszor írom- NE magyar szemmel nézd a dolgot, hanem japánival. Ezt nagyon sokak gyomra nem képes bevenni. Ami japán cucc, az drága. De perfekt.
Azt a kalkulátort meg igen jól megcsinálták, mert van bene tudományos mód, többféle szögszámítás, jó sok mértékegység átváltó és pofás (retro) kinézetű a cucc.
A Mario -s annyiban más, hogy a grafikája Mario -s. (mint a képeken is látható, ha beírod a Gúúgliba). És asszem abban van Pet Life Calculator. Rád bízom, hogy kisakkozd, az mit is takar...

ha tudományos, jól kihasználja a DS-t, szép, akkor simán megéri azt a kb. ötszáz forintot szerintem
pet life? bele se merek gondolni! kiszámítja hogy hány vizsla volt a kutyám családfájában vagy mi?
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2011 aug 06 szo , 05:20
Game-er

Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
MongooseNX71 írta ...

Hát ja,ez tiszta sor.
Vissza az elejére
Weboldal
yoshka
2011 aug 06 szo , 06:55

Regisztrált tag #3497
Regisztrált: 2011 márc 17 cs , 07:02
Lakóhely: budapest
Üzenetek: 398
nah, most ápdécoltam, ment is a store ikon a menübe (később meg a hasznavehetetlen videos is). a játékok közül a xevious nyerte el nagyon a tetszésemet a 3D classicsból, gyűjtök is rá amúgy nagyon bejön a design-ja a storenak, meg úgy az alsó képernyőnek. arra késztet, hogy mindig vegyek egy új ikont
Vissza az elejére
KikiGames
2011 aug 06 szo , 07:45

Regisztrált tag #3335
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49
Üzenetek: 2093
Szavaztam, de csak a lista, és a netes videók alapján!
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2011 aug 07 v , 10:49
Game-er

Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Egy kis jó hír.
Hivatalos nevén 3DS Ambassador (Nagykövet) néven fut az a kezdeményezés, amelynek keretében a Nintendo próbálja kiengesztelni a 3DS vásárlását elsiető rajongókat a vártnál korábban meglépett árcsökkentés miatt. A teljes repertoár egyelőre ismeretlen, viszont a vállalat két új játékot leplezett le, amit a 3DS-tulajdonosok ingyen kaphatnak meg: ezek a Game Boy Advance-ra megjelent Super Mario Bros. 3 (avagy Super Mario Advance 4), illetve a Kirby and the Amazing Mirror.
Vissza az elejére
Weboldal
Laci99
2011 aug 07 v , 11:01

Regisztrált tag #1490
Ezt a 2 jàtékot mar regebben megirtam, de nem olyan regen mondtak, hogy csak kacsa. Remelhetoleg nem
Vissza az elejére

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:   <<        >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF