Regisztrált: 2009 aug 20 cs , 11:16 Üzenetek: 1727
Norbi(HUN) írta ...
Jaja,meg a sima Resident Evil-ben sem lehetett menés közben,de ahogy mondtad (és tökéletesen igazad van) ettöl eltekintve is nagyon szerettük.
Ez is igaz, de azért azt se felejtsd el, hogy - bennem legalábbis - egyre magasabbak az elvárások az új játékokkal szemben. Anno még rengeteget játszottam a Doom-al, de ma már el nem tudnám képzelni, hogy nem egérrel és WASD-vel játszom, holott az eredeti DOS-os verziónál még nagyon élveztem a sima kurzoros irányítást is.
Mohikan! A RESIDENT EVIL 2 játékdinamikájához tökéletesen passzolt a "csak állva lövök" játékmenet. Viszont a 3. -nál már erősen érződött a mozgás közbeni tüzelés szükségessége (asszem a DC verzában bele is tették) és a 4. epizód pedig a jóval akciósabb mivolta már meg sem engedte a nélkülözését. De sztem a RELEVATIONS vastagon visszanyúl a gyökerekhez. Ezért sztem nem is problémás a dolog mellőzése (persze lehet, egy patch formájában később vagy a végleges változatba már belekerül), a hasonló -inkább kalandosabb mint akciózós- gameplay miatt.
Új demók az eShop -on: - METÁÁÁÁÁÁÁÁL GÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍRRR SZOLÍÍÍÍÍÍÍÍD 3 DÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ - CRUSH 3D
Ha nyugis lesz a műszak ma este, tesztelem őket, mert már a gépemen figyelnek. Előbbi irányában hatalmasak az elvárásaim, már nagyon vártam ! Utóbbit pedig ha jól láttam, 6,50 GBP -ért le is lehet tölteni, ami hízelgően hangzik. Egy kipróba és néhány teszt elolvasása eldönti, kell-e ez (is) nekem ?
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games