Regisztrált: 2010 jan 03 v , 08:46 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 683
Min is játszottál? Amúgy én magam sem tudom, mert vannak ilyen flashek, pl crush the castle ami már iphone-ra is van, de egyszerűen nagyon lefoglal. PC-re és Macre sem rossz, de telefonon a nagy ász.
Regisztrált: 2010 jan 12 k , 10:46 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 770
Hát androidon próbáltam. Amúgy pont a Crush the Castle-re gondoltam, azzal én is sokat játszottam régen. Én kimondottan az Angry Birdsre értettem, hogy miért játszák annyian. Iskolában is mindenki azzal játszik, pedig szerintem nem egy nagy alkotás a játék.
pedig de!!!! Eköször is: ha hat ilyen játék van még akkor a nagy része koppintás mint pl: Angry frogs,Bunny shooter.
Másodszor:A játék nagyon jó fun elemeket tartalmaz mint a TNT meg a találó pályák és ott van még az Angry Birds Rio ami szintén kreatív és iszonyat jó hangulata van.
Harmadszor:Jó a szavatossága főleg ha az embernek mind a 3 megvan és mind-el játszik.
De én nemcak ezzekkel játszok. Nagy kedvencem még a Yoo Ninja, Tiny Robots, Speedex 3D, Greedy Spider és a Pupkins vs. Monsters
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12451
Szerintem is szupi az Angry Birds. Egy kis érdekesség....ez a játék hamarossan meg fog jelenni Wii-re is WiiWare formában. Amúgy egyetértek Laci99-el,hogy telefonon bizony nagyon ász.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12451
Kérdezni szeretnék valamit azoktól,akiknek Android-os telójuk van..... Szóval olyan progit tud valaki ajánlani,ami kb. olyan mint számítógépen az Ashampoo WinOptimizer vagy mint a TuneUp Utilities volt. Találtam egy progit aminek a neve Android Assistant.Nem rossz,de koránt sem olyan mint az Ashampoo vagy a TuneUp. Szóval aki tud hasonlót az szóljon. Thanks!
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games