Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
De jók is a LEGO-s játékok... Nekem Wii U-ra megvan a LEGO Marvel Super Heroes demója,ami ad egy kis ízelítôt a játékból,pontosabban az elsô küldetést.Nagyon barós és mint minden LEGO-s játékra jellemzô itt is van jó pár olyan jelenet,amikor jókat lehet derülni a játékon.
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 07:49 Üzenetek: 2093
Bananonymous írta ...
Én sose fogom dedósnak tartani a Lego-t és elvárom, hogy a környezetembe élő emberek ezt megértsék, megszokják ! Szerintem ha még 90 éves koromba is jön Lego-s játék én megveszer ! [ott a "pedig azért már 10 éves vagyok"-ból nem kihagytál egy "nem" szót? (nem szarkazmus )]
Vannak dolgok amikre egyszerűen nem lehet azt mondani hogy dedós.. Ilyen a Lego, az animék (Sőt, ez már leginkább felnőtteket célozza meg), a Skylanders-ezés meg a velejáró figuragyűjtögetés... Ezek kb. érzések amiket csak az érezhet aki benne van. Bár azért van olyan dolog amire csak azt merik mondani hogy nem dedós pedig az... Talán hunMyrte sejti mire gondolok.
Ma kipróbáltam a Call of Duty Black Ops-ot DS-en.Háááát.... soha többé! De csak az irányítás miatt. :@ Na nem is hergelem ezen magam. Crash of the Titans? Elég jól sikerült szerintem. Valaki próbálta már?
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 09:23 Üzenetek: 2220
Nem próbáltam még, de csak jobb, mint a black oops.
Ezek tetszenek: Harvest Moon Cooking Recepties for Elle Fire Emblem My Japanes Coach Personal Yoga Training Picross Time Hollow Zelda Phantom Hourglass Another Code Chocobo's Tales Professor Layton
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 07:49 Üzenetek: 2093
Keresek Ratatouille játékokat, igazából mindet, de a DS verziót különösebben, ha valaki tud egy eladó példányt vagy van neki, akkor kérem jelezze! PSP, PS3/Xbox 360, GBA, Wii/PS2/GameCube/Xbox/PC verziók is érdekelnek, akár mind egyszerre. Remélem valaki tud segíteni!
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games