Ja, ezt nem tudtam. Én Németországban lakom, itt le tudtam tölteni.
Igazából nem igazán értem hogy működik. Automatikusan letötött nekem 4 videót (egy 8 perces animációt), egy koncertvideót, Sky 3d bemutatót, meg Glee 3d trailert.
Aztán ezt a 4 videót cseréli le folyton valami másra. Most épp a Sky helyén Alice in Wonderland trailer van. Szóval, amint mondtam, csak elhúzzák az orrunk előtt
Regisztrált: 2010 jan 03 v , 08:46 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 683
Ez nem film nézésre lett ki találva, hanem kis videókra, kis sorozatokra (ügye az eggyik Conferencián bemutatták, hogy szerződést kötöttek a Shaun a bárány (vmi ilyesmi) készitőivel, szal elvileg lesznek exlusive részek), film nézésre (egyenlőre) az Amcsiknak van lehetőségük, a Netfilx-en keresztül.
nem-nem, ez csak hobbi, szeretek rajzolni. De köszönöm nektek
Igen, játék közben tényleg jó használni, ha valamit meg kell jegyezni, és csak később lesz hasznos.
yoshka: akkor töltsd fel a képeket internetre közvetlen a dsről. Nem nagy képek, úgyhogy simán megy.
Egyébként ti próbáltátok már a nintendo video-t az eshopból? Szerintem írtó gonosz, hogy elhúzzák a mézes madzagot, hogy "bibííí ilyet is tud a 3ds" és nem enged rendes filmet nézni rajta
a ds-ről is föl lehet tölteni képeket neten keresztül? hát azt meg hogy?
sztem a kepfeltoltes.hu teljesen jó, vagy a flickr. nem próbáltam még, de az egyetlen bökkenő maximum a 'Tallózás' lehet a kép kiválasztásakor. mármint hogy megtalálja-e a fotók mappájázt,ha oda elmentetted a rajzodat.
igen. én tudtam, hogy Szandra németországi székhelyű. ezért is emlegettem fel jobban a témát, kivi voltam hogy náluk megy-e? megy. aztán hogy nálunk mikor lesz és most miért nem elérhető, azt már nem is firtatom....
Én pl. facebookra töltöttem fel a rajzot pár napja, most onnan linkeltem. Nekem semmi bajom nem volt vele. Szóval valószínűleg a kepfeltoltes.hu is működne.
Én sem azt mondtam, hogy filmet akarok a Nintendo videóval nézni, hanem, hogy ez gonoszság, hogy megmutatják, hogy lehetséges, és mégsem, mert nincs player
Regisztrált: 2010 jan 12 k , 10:46 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 770
yoshka írta ...
szerk csak nekem nem akarnak normálisan megjelenni?
Csak annyit kell csinálnod hogy a beillesztés kódnál kiveszed az alulvonást az img tag-ből. Ugye elvileg így néz ki a kép beillesztés kódjának a vége: _.jpg[/img][/link]
Ezt egyszerűen csak írd át mindegyiknél így, hogy ne legyen benne: .jpg[/img][/link]
Már említettem régebben ezt a hibát de úgy látszik nem tudták még kijavítani.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games