Regisztrált: 2011 máj 04 sze , 11:48 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 363
Amik megvoltak és bejöttek: Dragon Ball Donkey Kong 1-2-3 SuperMarioLand Mortal Combat 3 ultimate volt valami vicces zombis is ki kellett menekiteni a családtagokat na azzal durván toltam
Amik megvoltak de nem jöttek be: LooneyToons Starfox PowerRangers
Amik Bejöttek volna ha meg tudtam volna szerezni: Kirby Többi Mario Zelda Metroid
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Nekem annyi kedvenc van csak Super Nintendo-ra,hogy kevés lenne az oldal hozzá,hogy leírjam mindet.Nem hiába a Super Nintendo volt az egyik nagyon NAGY kedvencem. Hála a most már sajna nem létezô Nintendo kölcsönzônek,nagyon sok Super Nintendo-s játékkal tudtam játszani.
Ronald Nagy hozzászólása:
- Sajnálom ha van ebből írás és mégsem találom de a keresőbe ha beírom super nintendó semmilyen témát saem dob fel. Van két Japan Pal SNES gépem 2 kazettával és egy egyszerű lcd tv-n egyszerűen nem talál jelet és nem látni a működését. Led világít, kazetta benne van. Lcd tvken nem működik már az analóg antennás switchel? esetleg ha valaki meg tudná adni a frekvenciáját akkor kézzel megpróbálnám beírni.
Szerintem az a gond Roland,hogy maga az LCD TV nem ismeri fel.Ezeket anno képcsöves tévékhez adták ki.Ha esetleg van az ismerőseid körében valaki akinek van régi képcsöves tévéje, inkább azzal próbáld meg.Azoknál emlékeim szerint az AV-n van beállítva.
Ammm...azt nem tudom, hogy a Japán változatot is tudod e itthon használni.
Apropó...az oldal kereső nem egy egy nagyon felületes kereső,mindig inkább nyomj rá a Fórum feliratra,ott simán megtaláltad volna.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games